Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизен апарат за заваряване с Браун газ
Радико:
Bugman
Работи забавлявай се, но недей да таиш големи надежди защото колкото по големи са надеждите толкова по голямо ще е разочарованието.
bugman:
Да, благодаря - ще опитам да следвам съвета ти и да работя забавлявайки се, ама се забавлявайте и вие, като ми гледате сеира, а не като ме пУашите... ;D
Михаил Кузмов:
Снабди се и с книгите на George Wiseman. Ще ти бъдат особено полезни. Той е фен на Yull Brown.
Радико:
--- Цитат на: bugman в Май 10, 2019, 10:21:09 pm ---Да, благодаря - ще опитам да следвам съвета ти и да работя забавлявайки се, ама се забавлявайте и вие, като ми гледате сеира, а не като ме пУашите... ;D
--- Край на цитат ---
Аз лично не искам да те плаша. Исках ако този апарат е средство за постигане на цел а не е целта самият той да ти помогна да постигнеш успешно целта наречена качественна заварка, но щом целта е самия процес а не крайния резултат нещата стават други.
При това положение само един съвет от мен. Той е и към всички останали ННОнисти:
Не използвай прословутата прехвалена като най добра неръждавейка "забравих и марката" Има сега една нова китайска неръждавейка, води се бюджетна защото е по ефтина. Хромманганова алпака. Със нея електролизера ти ще бъде доста по ефективен.
Забавлявай се.
sorrry:
На първо време, най-лесно и достъпно е да ползваш телоподаващото си за токоизточник. Тока е прав,волтажа не е висок а и можеш да регулираш ампеража. Сглоби си клетка само със седем-десет ламели. Ако ти е недостатъчно количеството,направи и следваща, но я вържи в паралел.
Успех
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия