Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизен апарат за заваряване с Браун газ
Михаил Кузмов:
Сори ама взе да става досадно! Преди 2 год. си започнал темата, и до ден днешен никакъв напредък!
Радико:
Ако чакаш колеги с положителен опит, няма да дочакаш. Просто не съществуват такива. А защо опита е само отрицателен вече обясних май.
Значи имаш два варианта
1. Да не ми повярваш и да си направиш неработещия апарат и после гордо да ми напишеш:
Какво ми обясняваш бе като един "неуспешен" експеримент не си спретнал. Виж аз тук в темата съм описал колко много "неуспешни опити" имам. Или да ми обясняваш как точно нещата не стават "от личен опит"
2. Да вземеш в предвид мъдрите думи:
Глупавия се учи от грешките си, умния се учи от чуждите грешки и да избегнеш повтарянето на грешките на другите
bugman:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 08, 2019, 09:46:52 pm ---Сори ама взе да става досадно! Преди 2 год. си започнал темата, и до ден днешен никакъв напредък!
--- Край на цитат ---
Не като оправдание, ама наистина проектът заради който ми трябваше заваряването се отложи, поради сещаш се какви - стадарни причини... Това ми даде известно време, за което съм щастлив, защото сега се чувствам по-подготвен по темата и надявам се да се получи желаният резултат.
bugman:
Да продължаваме напред...
Трябват - газов аерестор и бълбукатор... Някой колега ако произвежда, нещо или пък заводски, идея от де се купуват? :D
bugman:
--- Цитат на: Радико в Май 08, 2019, 09:48:22 pm ---
Значи имаш два варианта
1. Да не ми повярваш и да си направиш неработещия апарат и после гордо да ми напишеш:
Какво ми обясняваш бе като един "неуспешен" експеримент не си спретнал. Виж аз тук в темата съм описал колко много "неуспешни опити" имам. Или да ми обясняваш как точно нещата не стават "от личен опит"
2. Да вземеш в предвид мъдрите думи:
Глупавия се учи от грешките си, умния се учи от чуждите грешки и да избегнеш повтарянето на грешките на другите
--- Край на цитат ---
Закачам се за двата варианта, ако трябва в ролята на глупак, като знам, че нищо незнам! И продължавам - със задължение и отговорност и към всички които ми помагаха и помагат в темата, по мейла, тел. или друго, и с надежда, че ще бъде полезна темата за четящите, до достигане на желания резултат, за който няма да благодаря на себе си, а на всички които се включиха. Ако се провали, то ще е заради, това, че аз съм сгрешил, нейде... ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия