Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Електролизен апарат за заваряване с Браун газ

<< < (24/40) > >>

Михаил Кузмов:
Добре, дай да видим, какво смяташ че точно е браун газ?

Радико:

--- Цитат ---  В тази, а и в други теми, бях предупреден от колеги, относно неуспешни опити за заваряване осъществени с тяхните електолизни клетки и имам съмнение, дали опитите са били проведени с Браун газ или нещо различно 
--- Край на цитат ---
И какво различно от така наречения браунгаз  може да се получи при разлагане на вода. А да ако разлагаш тежка вода мисля че ще имаш по голям успех при заваряването, но за съжаление, малко по трудно се намира. Но не се притеснявай според последните изследвания на луната има много повече тежка вода.

bugman:
Няма ми го в момента "пищова", ама какъв е смисълът аз, след като нямам никакви практически опит, да доказвам или отхвърлям, опити, които не са правени от мен? За да сме коректни в изводите ми се струва, редно - колегите с повече опит да започнат...

Михаил Кузмов:
Прегледах 8те страници набързо. Ако можеш да отсееш реално вярната информация, има правилни и точни съвети за напредък. Топката си е твоя!

bugman:
Всъщност не държа на отговори, защото не вярвам, че могат да бъдат еднозначни и съответно полезни за някой...
Да опитаме така: Ако нямаме ясна идея, какъв газ е произвела дадена електролизна система, редно ли е да приемем, че е възможно тя да не прозвежда желаният газ и редно ли е да заключим, че ако дадена система не може да заварява, то тя не произвежда "Браун газ"?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия