Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизен апарат за заваряване с Браун газ
Михаил Кузмов:
По добре започни от електролизера и захранването. Произведи газ, пусни го в атмосфера, следващите неща по късно. Ако започнеш от зад напред ще имаш начална безполезна инвестиция във време труд и пари.
bugman:
Ами, така с тоя "умен, гърмящ газ", дали ще е безопасно като запаля? :o Нали и пример даваме на младите, тука... ::)
Със захранването на 220 куцам много - липсват ми, още основните знания и не съм си избистрил, ич схемата...
Tanas:
bugman и ти кат вектор, Иван-бг, талпи, ван и компания си мноо добър,
как да избистриш след като не я имаш наум? ;D
Михаил Кузмов:
Танас е прав. След като търсиш акъл, първо си науми чий ще следваш! Изобщо не държа да е моят! Топката е в твои ръце!
Както написах, направи първо Е-лизер и захранване. Пусни газ в атмосфера, после ще палиш! После ще продължим. За начало ще ти нарисувам лесна, проста, ефективна схема на захранване, директно на 220v, с ограничена възможност за регулиране на тока. Ще можеш да вкл. от 1 до 100 и повече клетки в серия, според твоят избор. Започни с електролизера!
bugman:
--- Цитат на: Tanas в Май 09, 2019, 04:04:01 am ---bugman и ти кат вектор, Иван-бг, талпи, ван и компания си мноо добър,
как да избистриш след като не я имаш наум? ;D
--- Край на цитат ---
Благодаря за вниманието! :)
Имам молба, поне в тая тема да се опитаме да пишем, така като е редно за един научен форум и да се опитаме да не намесваме лични чувства, страсти, определения и т.н., а да се държим на ниво, отговарящо на научната и техническа насоченост на форума, щото иначе започваме да приличаме на нещо, между детски и женски форум, ама какъвто още не съм срещал. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия