Добре де... Аз какво трябва да си мисля тогава, че juliang е най-некадърния човек, на който са позволили 20 години да се занимава с ДВГ? Не се изразявай толкова остро, политически некоректно е.
Мори Кинг от години казва в своята презентация... че предварителното атомизиране на водата, сиреч превръщането й в мъгла от възможно най-самотни молекули, най-добре се употребява в ДВГ.
Но в своята лекция, както прочетохте, той казва друго. Той говори за особени молекулно-плазмени образувания, които някой си е нарекъл "екзотични тела". И Кинг твърди, че когато тези "екзотични тела" (най-добре създавани чрез кавитация, тоест чрез ултразвук) бъдат стресирани от електрическа искра (най-добре именно от плазмено запалване), те се разгръщат директно в механична енергия.
Така че, темата е за електролиза. А не за стандартни горива. Крупа въобще не се е занимавал с вода. Но разните ННО-експериментатори са се занимавали.
И когато се подаде атомизирана водна мъгла към свещ на Крупа, не се случва възпламеняване на водата. Случва се директно разгръщане на "екзотичните тела" в механична енергия и буталото приема директно тази механична енергия. Не се получава възпламеняване и не се получава загряване на въздуха, от което следва и че двигателят не загрява.
Освен това Кинг твърди, че именно поради това директно предаване на механична енергия, от най-неефикасния вид двигател в света, ДВГ-то става с около 120% по-ефективен (просто защото вече няма горене в него).
Това са само твърдения на Кинг, които препредавам. От себе си съм добавил сърфирането и превода на нещата. Това мога аз, понеже не съм техническо лице.
И го публикувам в този форум, за да може, когато техническите лица в България спрат да смучат близалки (имам предвид близалкосмучещи като juliang), да има какво да им хване вниманието, за да видим дали всичко това действително е така, или пък не е.
Освен това! Мнго се надявам в този форум да има и химици или любители на кристалите. Мисля, че не е толкова трудно за сериозния хобист да отгледа споменатите по-горе кристали на цинка?