Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Саморегулиране на топлинни инсталации
krasias:
atos, може и да вземеш електрожен и закачаш масата на електрожена за канчето със солта, а термодвойката която искаш да залепиш обикновено два проводника от различни метали ги засукваш леко с клещите и ги свързваш с ръкохватката на електрожена. След това пускаш електрожена и леко пипаш с усукания край в солта в канчето, става малка дъга припукване при докосването на разтвора. Това докато се стопят двата края на металите и се образува една точка,спойка между тях. Добре е термодвойката да се остави по дълга поне 10см за да може да се охлажда по естествен път, защото напрежението зависи от разликата в температурата на топлия и студения край. Като топлия край е спойката.
lpoik:
atos-Лепенето е много лесно Краси е обяснил много ясно.Като се топнат двата засукани края в соления разтвор се получва волтова дъга и усуканите крайща се заваряват.Това е! ПП-Краси ме е изпреварил с отговора.
Dedo pop:
Идеята беше да елиминирам генератора,водната помпа да я движа с ток, пък ако има чалъм директно да охлаждам двигателя и да се премахне и радиатора.Така щях да вдигна мощността с 5-7%. И започна яко четене.Сметнах че КПД на пелтиетата за работния диапазон е около 4%. Викам има хляб. 100квт. двигател - 4 квт. от пелтието чудно.Само че бях изпуснал че от тия 100квт. като топлина се отделят 50.Викам хубаво и два ще стигнат за нещо.
Първо отпадна охлаждането на двигателя....
След това ме захапа баща ми . Хубаво сине ама двигателя не работи винаги на пълна мощност...Ами каква част от топлината ще усвоиш? 100% . Забрави не повече от 50%. Ами топлинната инерция? Ами като работи на празен ход? След още няколко такива въпроса се убедих че това не е лъжица за мойта уста. Ако мислите че ми е било приятно това разбиване на мечти и надежди...Това беше някъде 1982-1983 година. От тогава не съм го човъркал тоя въпрос.
Сега ако има някакви нови материали може и да излезе нещо но според мен по скоро не.
Радико:
На няколко пъти вече съм го споменавал това тук във форума, че енергията за вояджърите се получава от такива елементи. загряват ги със миниатюрен реактор работещ със плутоний.
Проблема, вашият проблем е в това, че там се използват елементи имащи свойството "гигантски термоелектрически ефект" Веществата притежаващи този ефект са достатъчно редки метали и достатъчно скъпи за да превърнат тази тема в сладки приказки и мечти. през 2008-9 година имаше една фирма, американска фирма, начело с някакъв професор която беше събрала за целта 7-8 милиона долара. От тогава обаче не успяха да направят нищо друго
Те със милионите нищо не направиха а вие със нищото какво ще направите.
dymelsoft:
--- Цитат ---Те със милионите нищо не направиха а вие със нищото какво ще направите.
--- Край на цитат ---
Ами Радико с нищото обикновено се прави "нищо". ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия