Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни
Асиметричен трансформатор или грешка в теорията
Bat_Vanko:
--- Цитат на: montanar в Юли 29, 2020, 03:29:08 pm ---А явно не можеш да предположиш защо намесих сърцевините за да се опитваш да ме изкараш кретен ....
--- Край на цитат ---
Няма какво да предполагам, аз го написах в прав текст:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Юли 29, 2020, 02:27:53 pm ---Щом като ученик не си успял да формираш някаква система за осмисляне на текст - сега вече е твърде късно.
--- Край на цитат ---
Но уви и сега не си го разбрал. Е на тебе ти е простено. Всички знаем че ти черпиш информация единствено от клипове и комикси. Написан или табличен текст с повече от две прости изречения е "мисия невъзможна" да го разбереш.
А относно:
--- Цитат на: montanar в Юли 29, 2020, 04:16:05 pm ---ndm-чо - факт е че и от кенчетата извадих СЕ за разлика от някой умници тук ...... или не е верно?!?
--- Край на цитат ---
ДА, факт е че ти си открил нов начин да цапаш природата. Всеки разумен човек не би се гордял с това си постижение, но ти дори това не можеш да проумееш.
montanar:
Я обясни с какво я цапам? :) конкретно в случая с кенчетата
ndm:
сеКен-чо, остай ги тия умници, я ни припомни и другите СЕ-та, че нещо имаме силна памет на забравяне. Извади ги и другите СЕ-кенчета да сплакнем окото.
montanar:
ndm-чо само сейр се надаш да гледаш ..... ш изкараш за х*я накрая ти......
Седи мирно че чакам важен отговор от Bat_Vanko
Bat_Vanko:
Монти, Монтииии, знам че ти е трудно мисленето но направо се отчайвам напоследък с тебе. Специално като за тебе ще ти го повторя два пъти - нали повторението било майка на знанието. Ясно е че няма да го разбереш, но поне да го знаеш. На всички им е ясно, че водорода е най чистото гориво и тука съм съгласен с тебе. Но въпроса ми е какво правиш с отпадните продукти от реакцията - те са нещото което замърсява природата, ако ме разбираш, а не водорода.
И пак ще го повторя, за целта изтрий цялата записана до момента информация по въпроса за да не създава шум в системата и прочети следното едно изречение:
Рециклираш ли отпадните продукти или просто ги изхвърляш в реката?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия