Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни
Асиметричен трансформатор или грешка в теорията
montanar:
--- Цитат на: montanar в Юли 29, 2020, 08:57:48 pm ---Я обясни с какво я цапам? :) конкретно в случая с кенчетата
--- Край на цитат ---
повтарям се!
И пояснявам - кое от алуминия и солта които участват в процеса цапа природата?!?!
Или сигурно дихидро оксида ?!
ndm:
Днес сабахлен, като СЕ разхождах из селските сокаци, стигайки до мегдана забелязах насред някакъв специален контейнер с надпис, който гласеше: ” Мола ВЕ дарете кенче спасете СЕ-ту”. Като разбрах че става въпрос за спасява-не на СЕ-ту, сразу СЕ върнах у колибата, взех трите кенчета които бях изпил преди прогулката и ги пуснах в специалния контейнер с благодарствена молитва за спасителите на СЕ.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: montanar в Юли 30, 2020, 02:27:23 pm ---повтарям се!
И пояснявам - кое от алуминия и солта които участват в процеса цапа природата?!?!
--- Край на цитат ---
montanare, усещаш ли се колко елементарно разсъждаваш. Аз ясно те попитах макар и в седмото изречение:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Юли 30, 2020, 02:13:59 pm ---Рециклираш ли отпадните продукти или просто ги изхвърляш в реката?
--- Край на цитат ---
Забележи говоря за отпадните продукти и какво правиш с тях а не за реагентите от които тръгва реакцията. Успяваш ли да направиш разликата - отпадни продукти - реагенти. Две коренно различни неща са... Или при тебе всичко е каша!
montanar:
Потретвам се!
--- Цитат на: montanar в Юли 30, 2020, 02:27:23 pm ---повтарям се!
--- Край на цитат ---
Аде проучи химията на процеса и ми кажи какво да рециклирам - глината де остава ли? или солта?!?
;D
Поне да се беше хванал за пиролизните ми изпълнения щото там найстина остава смрад ама явно амбицията ти не ти дава мира и сам се маскариш.....
Аде стига се запъвай - аз постигнах мойто в случая и продължавам напред ......
Радико:
Монтанар, като изходен продукт не се ли получава алуминиев хидрохлорид. Ако е така което е доста вероятно това е продукт който може да се продава
Стига разбира се да не се получават други междинни съединения.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия