Начало > Новини от света на технологиите
План за колонизиране на Марс
Аtos:
Религията е външно наложено ВЛИЯНИЕ, не знание...
june1900:
Атос, точно затова още едно време нацистите са се стремели към "урановия двигател". Осъзнавали са факта, че ядреният материал е много по-полезен като гориво, отколкото като бомби (не че не са имали нужда в еднаква степен и от двете).
Нацистката ядрена програма е многослойно прикрита и отлично засекретена... Имало е цели три пълноценни ядрени програми и до цели 7 ядрени екипа, като всички са се водили секретни, но само една е била истинската - най-дълбоката. Другите две са били бутафорни и само за прикритие.
Това се е правело със съображението, че най-добрите кандидати за поръчково убийство, отвличане или вербуване винаги са учените. С цел да предпази истинския си екип от ядрени физици, нацисткото правителство е имало още два екипа ядрени физици, занимаващи се с неща, които вътрешния окултен кръг на нацистката власт предварително е знаела, че няма да сработят от научна гледна точка.
И... точно така става в действителност. След войната приоритетно е пленен най-външния екип на "бутафорните" ядрени физици на Райха. Отвеждат ги в Англия тогава, в местност известна като "Фарм Хол", и там ги поставят под домашен арест в общо съжителстване и под 24-часово визуално и звуково наблюднение.
Нещата, които си говорят в рамките на няколко седмици, стават известни като "Стенограмите от Фарм Хол".
Това е много интересно четиво. От психологическа гледна точка, учените осъзнават, че записват всяка тяхна дума и осъзнават каква е целта на това. Така че провеждат много любопитни разговори, в които се опитват с подсказки и метафори да се разберат един друг, като провеждат и някои целенасочено подвеждащи разговори, за да забавят анализаторите.
В един момент се завръзва разговор за това кой како ще прави след войната. Повечето от учените споделят как ще отидат в САЩ или в Русия, за да доразработят "урановия двигател", за да забогатеят и да продължат кариерата си на учени в чужда държава.
Тогава обаче се включва Коршинг. Разговорът се развива така:
"БАГЕ: Ако ми плащат достатъчно, бих работил върху урановия двигател; иначе, бих искал да работя върху космическите лъчи. Съгласен съм с Дийбнер по този въпрос.
КОРШИНГ: И двамата ли искате да направите уранов двигател?
ДИЙБНЕР: Това е шанс да живееш добре.
КОРШИНГ: Всеки лаик може да види, че тези идеи са екстремно важни. Следователно никакви пари няма да има в тях. Пари се правят само от идеите, които са убегнали на общественото внимание. Ако изобретиш нещо като изкуствени рубини за часовниковата индустрия, ще направиш повече пари, отколкото от урановия двигател."
Джоузеф Фарел коментира тази част от разговора така:
"Изкуствени рубини? Разбира се, такива неща са се ползвали от часовниковата индустрия преди изобретяването на кварцовото движение.
Но през 1945г тази идея е била фантастична. Разбира се, до преди тези документи да бъдат разсекретени, първият в света лазер, който в действителност наистина използвал изкуствен рубин като главен компонент в лазерната оптична кухина, бил една жива история, изобретена през 1961г. Но през Юли 1945г идеята е била повече от напреднала за времето си. Дали това е друга възможна, дори и лека, индикация че в Нацистка Германия се е случвало и нещо друго? По-късно в разговора, Коршинг изразява желанието си да се върне в Хехинген (Hechingen), за да вземе телескопа си, лещите и призмите, индикация, че може би се е занимавал и с оптични, както и с ядрени изследвания."
Тоест, нацистките физици най-вероятно искат да кажат на подслушващите ги англичани, че ЩЕ ИМ ДАДАТ урановия двигател, който навярно е бил отдавна разработен, в замяна на нормален живот и продължаване на научната кариера в Англия.
На ден днешен ядрените подводници и ядрените бойни кораби могат да кръстосват Земните океани ГОДИНИ, без да презареждат гориво. Един модерен ядрен самолетоносач може да се движи през океаните 18 ГОДИНИ без нито едно презареждане на гориво.
Стантън Фрийдман, един от най-големите уфолози, обръща внимание на това на конференцията на Глобалния съревнователен форум (GCF) през 2011:
https://www.youtube.com/watch?v=P5lbD6EKEOo
Така че...
АКО приемем, че през 1945г нацистите са имали уранов двигател,
АКО приемем, че урановия двигател попада в ръцете на САЩ веднага след 1945г,
АКО приемем, че някой ходи в космоса на принципа на реактивната тяга (въпреки че аз се съмнявам)
...То тогава това определено се прави с ядрено гориво и би могло да се направи само с ядрено гориво, ако ще се ползва гориво. Което означава, че определено ни лъжат за това какво гориво се ползва в ракетите, ако въобще ходят с ракети в космоса.
Да не забравяме за химическите следи в небето, така-наречените "кемтрейлс" и да не забравяме колко е лесно да заблудиш официалната документация за горивния товар на един самолет.
Освен това, както отбелязва най-известния психотерапевт, изследовател на програмата по програмиране на човешкото съзнание МК-Ултра в САЩ Фриц Шпрингмаер, много от заявеното самолетно гориво са всъщност нелегални и строго забранени медицински и наркотични препарати.
Така че... не би трябвало да е проблем да излъжеш за горивото в ракетите.
И то особено, ако си ЦРУ, което владее всички медии в САЩ, и както на ден днешен виждаме, дори президентът на САЩ не може да управлява без ЦРУ да е съгласно с поста му и да му съдейства. Какво остава за горивото в някакви си ракети.
Иначе... аз лично смятам, че в космоса може да се отиде само с електро-гравитика.
Има такива данни. Всеизвестните самолети "Стелт" на САЩ например имат сложен тягов механизъм, който разчита и на някои от принципите на електро-гравитиката - например различно йонизиране на атмосферата точно пред носа и точно зад опашката и двигателите на самолета.
Според мен, ако въобще някой реши да праща ракета в космоса, което е най-неудачното решение, тя би трябвало поне да ползва същата технология за тягата, каквато ползва и "Стелта", тоест микс между ядрено гориво и електро-гравитика.
tobo1:
Преди няколко години спътници почнаха картографиране на луната и пращаха снимки с висока резолюция, всички чакаха да видят следите от експедициите на "Аполо" и изведнаж, точно от тези зони почнали да идват снимки с ниска резолюция - някой знае ли как са се развили след това нещата - има ли заснети видими следи? Китайците показаха ли нещо?
И на мен ми е най-чудно как излитат от луната и се скачват с орбиталния модул - в земна орбита това е що годе отработена операция, но пак стават периодично фалове, там от първия път успяха, че и всички последващи, ще е интересно ако има статистика на % успешни скачвания тук и там (лунната май е 100%) ???.
june1900:
--- Цитат на: tobo1 в Февруари 22, 2017, 11:54:53 am ---Защо да са особени? Ако приемем че религията е продукт на "външно" знание, а тя по-всяка вероятност е....
Примерно, времето съществува само заради хората, "горе" нямало време - това е религиозно вярване, което няма как да е продукт на човешка мисъл (според мен).
--- Край на цитат ---
И аз така мисля, определено, каквото и знание да има човечеството в момента, то се спуска отгоре. Точно както в митовете от античността се описва, че писмеността, календара, астрономията и астрологията, земеделието, и много други неща са ни предадени от боговете или различни посетители.
Но и Атос е прав. Това имам предвид, че трябва да се внимава с религията. Вземи например скандално известното Битие 7:11, където, при строежа на Вавилонската кула, за да не може човек "да постигне каквото си иска, без някой да му забранява", е извършен Вавилонския разкол. Преди това, при Адам и Ева и дървото на познанието, завръзката е същата - забраната да се яде от дървото на познанието е била, "за да не станат като нас", тоест, за да не станат хората като богове.
И трябва да се има предвид, че религията във всеки свой аспект е замислена с цел да ни направи по-умни роби, за да можем да изпълняваме по-сложни заповеди. А НЕ, за да ни освободи чрез знанието, което наготово ни дава.
Аtos:
Така изглежда, но това е защото...толкова знаем!
Извънземните технологии, които са предоставени на американското правителство след "Розуел" също са били "бутафорни" и са прах в очите. Ако някои тогава са ги взели за чиста монета, разбираемо е да са задълбали в погрешна посока. По тази логика е нормално да заключим, че трябва да комбинираме " микс между ядрено гориво и електро-гравитика".
Може би Хитлер наистина е разполагал с двигатели от съвсем друг тип - това е малко вероятно да узнаем и само предположенията на логиката водят натам...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия