krasias,
знам че ти е светла душата от будизма, но гледам как пишеш и ми прави впечатление, че не те е грижа за тия дето ще ти четат "романа". "
Тетрадката е огледалото на ученика". Аз ще добавя, че това е
огледалото на темперамента.
Този който пише в електронна тетрадка и копае с електронна мотика, а това вече е повсеместно, много хора не знаят какво е химикал, трябва да оставят периодически през 5-10 реда празен ред, защото така се чете по-лесно и не се губи ред от окото. По този начин мислиш за останалите и изразяваш отношението си към тях.
По този начин се презентираш, доколко си отговорен и прецизен към всичко което правиш, не само с писането. Твоя начин на писане лъха на посредственост.
Който пише по този начин - всичко прави по този начин. Характерното за западния свят с прочутата им технологическа напредналост се дължи на факта /
убедил съм се лично, когато живях и работих в ЕС, ти явно не/, че обръщат най-много внимание на малките подробности в изделията си, не хабят сили, време и средства, да се получи възможно най-качествен продукт и се стремят да се харесат на останалите, за да им станат клиенти и да им имат доверие. Най-важното което научих от запада е именно това. Оттогава не мога да си позволя посредственост в каквото и да било.
Виж как пише
juliang. Макар и да ми е идеологически противник, тетрадката му е подредена според темперамента и си правя изводи, как си върши работата.
Това дали ще се обидиш от тази забележка ще докаже на самия тебе, колко "светла" ти е душата, а това какво мислиш за мен и дързостта ми да ти правя подобни забележки /бих казал за твое добро/ грам не ме интересува. И тази забележка не е отправена конкретно към теб, ти си повода, а към всеки посредственик, иначе с претенции за голям западняк и евроатлантик или будист. Всички помним "изделието" на фашизоида и кресливеца, истерика
Радико, нали видяхте какъв западняк е, каква пудка и парцали ни презентира /как не го досрамя/.
За тези, които не разбраха, какво е написано горе - като пишете, оставяйте от време на време, през 5 см. по вертикала по един празен ред, за да улесните останалите, да четат лесно. Като не ви идва на вас на ум, има хора които ще ви дадат щом не ви достига.