Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизер на Краси
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Декември 27, 2016, 09:24:22 am --- Кузмов за метана не си прав, той както се изрази един познат най мръсното гориво за ДВГ. На пръв поглед изглежда идеално, на практика гори бавно, догаря в изпускателния колектор като пи това отделя въглерод кото до такава степен се натрупва по клапаните и стеблата им че чак ги блокира и в един момент остават частично отворени. Прегарят клапани, легла и то до такава степен че се повреждат и главите на двг а това са факти. Дотук с това колко е идеален.
--- Край на цитат ---
Има някои такива факти, но това се случва, когато метана се ползва за гориво в двигатели, произведени да работят с бензин. Тоест когато в двигателя се гори гориво различно от това, за което е бил произведен. Когато двигателя се проектира да работи на метан, огромна част от тези проблеми липсват.
--- Цитат на: h2motor в Декември 27, 2016, 09:24:22 am --- За електролизата също не си прав, тя е ефективна - дори 85% от енергията да се превръща във водород и той да се акумулира, като ефективност е много по добре от ефективността на ДВГ, парните турбини на електроцентралите и т.н.т.
--- Край на цитат ---
ОК, електролизата има 85% ефективност... ма това са 85% ефективност на превръщането на електричество във водород. А тоя водород после го гориш в ДВГ със същото плачевно КПД което имаш и при горенето на бензин ... Много по-изгодно е вместо от електричеството да правиш водород който да гориш .... да ползваш електричеството за да си движиш колата.
h2motor:
Не не го горят в ДВГ водорода, този вариант японците са го отхвърлили - с горивна клетка с КПД пак 85 % го правят на ток. ДВГ отпада въобще от веригата за ужас на германците.
h2motor:
Не метана си гори така, тези негови негативи могат да се смегчат като се проектира двигателя за метан и се променят фазите на газоразпределение плюс по температуроустойчиви легла на клапаните. Има друг вариант - скоростта на горене много се променя - нараства като се добави чист водород в метана и тогава той по става за гориво за ДВГ. Причината да гори бавно е че в метана има много "дефектни молекули" и се пада на един въглероден атом по един водороден който се явява общ за две молекули метан, нещо такова е обяснението мисля.
Михаил Кузмов:
h2motor, можеш ли да ме цитираш, къде съм направил връзка м/у метан и ДВГ? Не съм компетентен в тази област, макар че разбирам туй-онуй! За това, моля те не ми приписвай думи които не съм писал!
Направих справка току що за метана:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD
там където пише за горенето са обяснени етапите. Следващият въглеводород в редицата:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%82%D0%B0%D0%BD
етан, както се вижда има два въглеродни и шест водородни атома. Оказва се че и той гори, макар да образува повече СО2.
Сравнението което написах, означаваше че е по изгодно да получим водород от въглеводороди, от колкото от вода.
Колкото до електролизата съм напълно прав. В предното изречение написах защо.
Можеш да бъдеш сигурен че водородните технологии няма да се развиват на базата на електролиза на вода. Може би някъде да, при специфични изисквания. И последно написаното от juliang e, ама страшно вярно!
h2motor:
Електролизата при която се получава повече енергия от вложената не е точно електролиза или не е правотокова електролиза по Фарадей. Импулсите на правия ток се накъсват и в интервалите се вкарват импулси с високо напрежение, собственото съпротивление на "електролизера" е ниско и гаси високоволтовите импулси, НО ако тези импулси са пуснати и създадени да протекат в по дебел проводник - не изгасват. Това се случва и при онази въртележка на Бедини която зареждала акумулатори с импулси от по 60-70 волта и те правели някакво "чудественно" електричество и тя наистина работи при стари разбира се акумулатори. Т.е. тези импулси задължително трябва да се правят със специално проектиран за целта генератор, с електроника не е възможно да стане според мен и да се извлече максимума а устройството да се стабилизира. Всички други опити за студен синтез на хелий от водород или на хидрино в крайна сметка ще ударят на камък защото няма материал който да може да пратиш на Слънцето и той там да не се изпари - енергията е много, температурата която се получава е доста висока.Единственния начин според мен е да се извършва реакцията с много нисък интензитет..много нисък и във вода, а енергията се получава във вид на водород. Като казвам с електроника не става , поне с познанията които имам не става със сигурност, а имам "малко" знания в тази област.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия