Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Какво разбирате под СЕ

<< < (12/12)

nizo:
juliang, казах, че е допустимо да ползваме гравитация и магнитното поле, а не препоръчително. Космоса не ни е приоритет. Винаги съм се чудел, защо покоряваме космоса, след като не може да живеем мирно на Земята.

Иначе доста глупости се приказват за истинския СЕ генератор.

- Ще прегреем планетата! - Не, няма да прегреем планетата, защото планетата си има автоматична регулация. Слънцето ни затопля, но и на свой ред Земята излъчва топлина към космоса. Ако СЕ наистина загрява Земята, то и отдаването на космоса ще стане по-голямо.

- СЕ генератора, трябва да се охлажда! - Това е също грешно. Кое точно се охлажда в един ВЕЦ например? Минава поток с вода и се генерира ток. Нищо не се охлажда.

- СЕ генератора ще се самоунищожи! - Някои хора казват, че ако има генератор на СЕ, той ще се самоунищожи, защото изхода като влизал на входа, щял да създава все повече и повече енергия и накрая да гръмне. Tова също не е вярно, защото ако на входа има 1W, а на изхода 100W, то никой не е казал, че ще даваме тези 100W на входа. Даваме 1W от тези 100W и си ползваме останалите 99W.

Интересно, че скептиците все още не виждат очевидната истина, че СЕ е налично. Информацията я има дори в нашия форум, но всеки явно вижда само това, което иска да види.

Аtos:
Аз все пак не разбирам защо и кой определя, че е допустимо да се ползва гравитация и магнетизъм, а Слънце - не???
Да няма приета някаква международна конвенция по въпроса?

Относно изброените глупости, изприказвани за "ГЕНЕРАТОРА", няма как да се знае, понеже такъв генератор още НЯМА!
Да се разберем, не твърдя, че не може да има генератор за в бъдеще, твърдя, че за момента още го НЯМА!

GMG:

--- Цитат на: atos в Април 13, 2016, 03:56:07 pm ---Да се разберем, не твърдя, че не може да има генератор за в бъдеще, твърдя, че за момента още го НЯМА!

--- Край на цитат ---
  atos, нали си чел съседната тема за нашенеца Слободан Андрей...
как ти се струва, няма генератор на 10kW, така ли?
  Нима отричаш Капана, Акула и още няколко броящи се на пръсти?
Ето nizo какво е написал:  ;D

--- Цитат на: nizo в Април 13, 2016, 03:44:16 pm ---...Информацията я има дори в нашия форум...

--- Край на цитат ---

Това, че не си видял лично, не значи, че го НЯМА!

Иван БГ:
Най-трудно се вижда видимото!

Аtos:
 ;D ;D ;D
Видеоматериали?
Че аз съм гледал "Джурасик парк", бре...и "Аватар" даже...
На кой остров, казваш са динозаврите?

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия