Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Какво разбирате под СЕ

<< < (2/12) > >>

mito_kupona:
По принцип перпетумобиле не съществува и всички устройства за СЕ, са преобразователи на енергия. За мен СЕ е всяка енергия , електрическа, топлинна и други, която се добива без вредни емисии и излъчвания, за благото на човечеството и, която не се плаща, повтарям, не се плаща.
   Плащаме за водата а тя ни е дадена от бог за всички живи същества на Земята, от къде, на къде. Съгласен съм, че трябва да се платят разходите, за да ти докарат водата у вас, но самата вода не трябва да се плаща.
    Най важното предимство на СЕ е това, че ако се внедри масово ще опазим планетата си чиста, а от там и всичко живо на Земята. Вместо да сме роби на една банда международни престъпници „банкери“ и не само, можем да живеем свободно с тази свободна енергия и всеки, тогава ще може да даде максимума от себе си за прогреса на човечеството, за овладяване на Космоса, за овладяване на други планети, където да посеем човешкото семе и да продължим вида си, защото всички знаем, че Земята няма да съществува вечно. СЕ е съвкупност от две неща „ свобода и разум“, няма ли разум ще се самоунищожим.

kd_dinev:
Какво пък ще рече,перпетуум мобиле не съществува-справка,съвремените инверторни климатици?

kd_dinev:
Те даже тези от патентното ведомство го махнаха това за вечният двигател.....

mito_kupona:

--- Цитат на: kd_dinev в Април 10, 2016, 12:26:23 am ---Какво пък ще рече,перпетуум мобиле не съществува-справка,съвремените инверторни климатици?

--- Край на цитат ---
  Когато съвременните климатици могат да работят, без да са включени в мрежата, и да отвинтят шайбата на електромера, тогава ще ги призная за „перпетуум мобиле“, а онези жидове от патентното ведомство изобщо не ме вълнуват.
   И всички тези ватове, калории, килокалории и подобни величини, са ги измислили пак жидовете, за да ни взимат парите и да им бъдем роби.
   Спорове няма да водя, това е лично мое мнение с, което не искам да ангажирам никой.

plcsoft:
За мен Свободна може да се нарече този вид енергия(СЕ) която се трансформира за полезна работа, без да е необходима допълнителна поддържаща енергия за трансформацията И.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия