Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика

<< < (3/25) > >>

caduceus:
Нещата започнаха да се разводняват. Ще отговоря с две думи на въпросите и продължавам нататък.
atos
Тия хора са "академици", да. Ние сме още в училище  :) Това е знание, основата на което се предава от атлантски времена насам, като всеки по линията /но ако е практик!/ добавя малко собствен опит. Да не навлизаме в подробности, защото нещата звучат доста фантастично - въпреки че са реални.
Терминът бойни изкуства автоматично те вкарва в ниво на противопоставяне. Истинският войн не воюва със другите, а със себе си /т.е. със принципно заложените в софтуера му мързел, изначална тъпотия и ниско ниво на осъзнаване  ;D/ Затова битката се печели още в началото - като се променят обстоятелствата, водещи до нея - и в резултат изчезва като събитие  ;) Или те няма на мястото на конфликта, или той не се развива защото си му "отрязал" енергийно корена още при първите симптоми. Това естествено не е бойно изкуство, а вид "магическо" действие, или работа в нивото, където са причините, а не следствията от тях - което изисква много високо осъзнаване на света  :)
juliang
Всяко нещо си има енергиен двойник, чрез който се свързва с нивото на първопричините. От тази гледна точка /да я наречем примерно "четвърто измерение"/ реалният обект изглежда прозрачен и с един поглед може да се получи цялата информация за него. Така че дали е пистолет или нещо друго, няма значение.
Относно безконтактния бой - има си специфики. ММА например или други такива твърди единоборства /киокушин, чин-на, др. фулконтактни бойни спортове/ развиват енергийна черупка, която не позволява "захващане" с т.нар. трета ръка /енергийно пипало, излизащо от областта на пъпа/. Ако на някой това се вижда глупост, нека си спомни за иконите на Богородица Троеручица, да види откъде излиза третата нарисувана ръка и тогава да се замисли какво се има предвид. Някои екстремни катерачи също развиват тази способност за енергийно захващане за скалите, а ако минем в областта на киното - Дарт Вейдър е показан да души дистанционно точно с този метод /който не е фантастика, а реалност/  :) 

Отвлякохме се от темата и предлагам да се върнем към нея - може би тези последни постове са за секция "Дебати". Колегата atos да прецени.

Довечера ще продължа с начините за изграждане на енергийни полета от нехерцов /скаларен, оргонен, торсионен, праничен и т.н./ тип и с какви технически средства може да се направи това. Т.е. как да се заменят старите технологии с мегалити, пирамиди, тракийски могили и т.н. с нещо мобилно и приложимо в наши дни. Всичко за което ще ви информирам е разработено, тествано и използвано в различни мои устройства. Т.е. практически и реално работещо  :) Есенцията на 7 години работа - естествено, без ноу-хауто и конкретни детайли.
Поздрави!

caduceus:
Нямам намерение да обсъждам хора които не познавам лично, имащи претенции за това или онова - нито твърденията, които изричат по клиповете. Всеки си има различни начини да изкара на повърхността /в т.нар. реалност/ това, което "вижда" подсъзнателно. После какви теории си твори /незадължително верни/ - си е негова работа...
Да се върнем към практиката, защото темата отива на м.йната си с тия празни приказки.
По отношение на златото и ролята му като усилвател на енергията, прилагам снимки на един стар мой експеримент с плазмена лампа и рингове на Лаковски. Системката прави конусовиден енергиен лъч на разстояние около 2 метра, като оргонното поле е по-обемно от електромагнитното и електростатичното. На 20 см от лампата свети гайгеров домашен датчик със всичките си червени лампи  ;D но радиация на практика няма. Да не говорим че светят и луминисцентни лампи и др - това е особеност на тия плазмени лампи по принцип. Това което не се отчита обикновено е, че лампата прави и концентрация на оргонно поле - като в свободно положение то е събрано в две стоящи вълни, а така както е отразено с параболичния полиран алуминиев отражател и насочено от ринговете, е във вид на конус /разширява се с отдалечаването от лампата/.
Имаме две постановки - без златна повърхност през която минава полето и със нея. В единия случай имаме оргонно излъчване със стойност 540 единици /фигуративно казано, системата за отчитане няма да я обсъждам сега/ а в другия е 1200 единици. Измерването е от точка отдалечена на 1 метър от ринговете. На 2 метра разстояние излъчването пада с около 30%.
Нещо допълнително - по принцип нормалното злато качва около 50-60% силата на енергийното излъчване минало през него, но специално тази повърхност на снимките е обработена по определен начин и е със свойствата на т.нар. старо злато /споменато в книгата на Дарси като силен йонен източник със колосална способност за ревитализация/. Преди около една година намерих начин да го направя чрез специфичен прибор - в нормални условия, без да се налага златото да стои в земята стотици и хиляди години, за да се обработи от телуричните токове и да започне да "свети" йонно  :)
Който може - нека види и усети какво излиза от системата. След няколко секунди престояване пред нея в работещо положение, се усеща наелектризиране на тялото и ясно усещане за тонус. Подобни ефекти оказва и студеното електричество при допир, например от Тесла системата с двата пръта /Хипарх има пряк опит освен мен с такава установка - Тесла хеърпин/.
http://www.transformacomm.com/en/tech/tesla-hairpin-circuit.htm
Засега толкова - и моля да коментирате само когато имате конкретно инфо, а не да си чешете езика по принцип. Не разводнявайте темата - има си направена друга, за общи коментари.
Поздрави

ПП
На първите две снимки установката е с добавената в центъра златна пластина, а на третата и четвъртата е без нея. Т.е. излъчването на първите две снимки е по-силното.

GreenHulk:
Интересно ми е какво правиш с тоз дивайс. Дали не ми заприлича на йонното оръдие на въстанниците на снежната планета от "Империята отвръща на удара":)

Аtos:
caduceus, оргонното излъчване дали може да пренася "златната матрица" в себе си?
Ти отчиташ интензитета му, но качеството? Имаш ли идея за него?
Оргонното лъчение има спектър (освен + и -, а може би това са граничните зони на спектъра), но дали може да носи и друга информация-визирам  "изкуствено внедрена" такава?

caduceus:
GreenHulk
Това е само нагледен пример за насочено оргонно излъчване, минаващо през златна повърхност 23,5 карата. Ползвам девайса основно за тонизиране, защото е слаб вариант на Лаковски MWO и зарежда клетките на тялото с енергия. Но работи повърхностно и лъчът не може да влезе навътре. Интензитетът на източника /плазмената лампа/ е сравнително слаб, тестово устройство е.
atos
Може да пренася всякаква информация, стига носещата вълна да се модулира правилно. В случая качва само златната матрица, за да се стимулира естественото производство в тялото на биологично моноатомно злато.


Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия