Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика

<< < (2/25) > >>

hyparh:
Темата е интересна, но наскоро в книгата на Тюрен засякох едно противоречие спрямо този подход. Там той казва, че златото няма място в човешкия организъм, т.е. не влиза в състава на "44-те метала", които трябва да присъстват за добро здравословно състояние. Централно място в таблицата на 44-те метала, заема среброто.

Относно златото във вода - врящата вода е в процес на активна дезинтеграция и съответно излъчване на вертикални вълни. Най-вероятно това подпомага същият процес и при златото като накрая получаваме свръх-разреден златен разтвор.
Аз лично предпочитам да си правя колоиден сребърен въздушен разтвор - озониране чрез високо напрежение с използване на сребърни или посребрени електроди, но това е за друга тема :)

caduceus:
Здравейте!

atos
Абсолютно си прав, по-добре е да се охлади бързо - но и с бавно има ефект.
mi68
Всичко може, да - но идеята е технологията да се ползва и от обикновените хора, а те нека си се развиват духовно после както си им е писано. Просто да има по-малко болести и да живеем повече, за да има време да се помисли и за други неща освен обичайните.
hyparh
Тюрен не всичко е знаел, но да - за неговото време си е капацитет в радиестезията. Сериозен отпечатък върху възгледите му е оказал и факта че е ел. инженер, затова вижда само вълни, честоти и прочее  :) От това време е изтекла много вода и нещата са отишли напред. Това че не е установил наличието на биологично злато в тялото не значи, че го няма там. Другото което не го пише в дебелите му книги е това, че "фабриката" за трансмутационно производство на всички необходими вещества в тялото е областта на слънчевия сплит - там е и централният естествен "акумулатор" на жизнена енергия.
Относно т.нар. колоидни и йонни разтвори, те се правят с електролиза - а тя стимулира много силно оргона /както е известно и от фактите за клетка на Джо/. Т.е. т.нар. йонен златен разтвор е всъщност пренесена златна енергийна матрица върху водата, защото няма химически метод, с който може да се открият въпросните златни йони в "разтвора". Имаме само един вид хомеопатично действие върху организма /хомеопатията е точно пренос на химическата енергийна  матрица върху неутрален носител/.

Да се върнем на ролята на биологичното /или моноатомно, М-стейт/ злато за постигане на дълголетие и безсмъртие... За по-лесно, ще пренеса един мой леко редактиран пост от форума ми www.garaja.net тук, защото вероятно не всички са попадали на него.
==============
Препрочетох напоследък някои стари източници - основно древноиндийска медицина от Тамилнаду /Аюрведа е след нея, по-ново течение/. Какво казват сведущите хора, достигнали няколкостотин, а някои дори няколко хиляди години ;) Това са т.нар. безсмъртни сидхи /адепти/, като основните в традицията са осемнадесет на брой, а има и още доста. Виждани са на живо, така че не са легенда.

Изглежда енергийният дисбаланс в организма е заложен по принцип, нещо като софтуер. Както казва един от основните сидхи, Боганатар /познат още като Богар, Болгар ;) , Бо-Ян, а от странстването му в Китай - Лао Дзъ/, самото дишане и особено интензивното, води до отслабване на организма и накрая смърт. Защото:
1. При нормално положение при издишване енергията се разпространява на 30 см, а при вдишване - на 20 см, т.е. се губят едни 10 см и тялото по принцип се изтощава.
2. При хранене издишаната енергия отива вече на 45 см,
3. При ходене - на 60 см,
4. При бягане - на 105 см,
5. При полов акт - на 125 см.
6. По време на сън - на 150 см
Сидхът Тирумулар говори със съжаление, че човечеството пропилява праническата енертия, намалявайки продължителността на живота си. Ромариши казва, че ако енергията не намалява, а се съхранява или увеличава, човек не умира, а побеждава смъртта и съдбата си.
Т.е. имаме едно заложено по принцип положение /енергиен софтуер/, от което трябва да се измъкнем някакси :)
Как са решили нещата в древността:
1. Чрез промяна на "софтуера" волево, което е трудно в ежедневния живот и обкръжение, а и изисква високо енергийно ниво.
2. Чрез приложение на златото:
- вътрешно като част от хапче, ядене на бял прах от моноатомно злато или пиене и хранене от златни съдове за да се отделят микрочастици в храната и оттам да отидат в тялото.
- външно, като пребиваване в силно енергийно поле със златни доспехи и маски, за да се избият златните йони от полето и влязат в тялото.
Тези неща са разгледани и в книгата на Стивън Дарси.
Относно първия метод Боганатар казва:
"С огромно внимание и търпение приготвих таблетка /кайя калпа/ а после я погълнах, без да обръщам внимание на глупците и скептиците, които не са в състояние да оценят съкровения смисъл и значението на това средство. И живях в страната на парангите /чуждоземците/ дванадесет хиляди години, приятелю мой! Хранех се с жизнен оджас и от биндата получих името Богар. Тялато ми прие златистия цвят на хапчето и сега живея в златен свят".

От горното, както и от непосредствения ми опит със златото, може да се извлече следния извод - златото по принцип увеличава енергията с която е облъчено и тя се усилва около 60-70 процента, затова както и да се приложи в организма, то премахва заложената изначално енергийна диспропорция. Т.е. ако не си даваме много зор и живеем природосъобразно - то, вкарано в организма ни в достатъчна степен /и независимо по какъв начин/ ще ни помогне автоматично да възстановяваме губещата се част от праната и съответно животът ни ще увеличи продължителността си значително. Ако съумеем пък за това време да минем не само към равновесие, а и към плюсов добив - т.е. енергията да се увеличава вместо да намалява в тялото, резултатът ще е не само победа над смъртта, но и подмладяванe
====================

Съществуват и чисто духовни практики за постигане на т.нар. златно светлинно тяло, но те са достъпни само за доста напреднали хора и няма да ги обсъждаме тук. Споменавам ги единствено затова, защото чрез тях отново се стимулира естественото производство на моноатомно биологично злато вътре в организма, докато се промени изцяло структурата му. Но това е без технологична помощ и външни енергийни полета, което усложнява доста работата   :)
Поздрави!

Аtos:
Въпрос - може ли да сведем всичко, касаещо енергийния баланс до чиста аритметика - плюс и минус на жизнена енергия?
Ако е само това - великите майстори на бойни изкуства, които са овладели ЧИ, би следвало да са безсмъртни?
Хората, които ползват изкуствено енергетизиране на организма си - също?
Да, ще кажеш, че тази енергия първо трябва да се усвои, да стане "твоя", но майсторите?
При сън се губи (явно) най-много енергия, а на практика - след сън човек се чувства "зареден", защо?

Матричният пренос от водата на златна матрица може да има само временен ефект, макар и не по-малък по сила!
Това е така, защото водните клъстери, когато са подложени на агресивно въздействие, записват нова информация върху/вместо старата, подобно на магнетофонна лента. Това прави нужно процесът да е  постоянно обновяем.
Доколкото разбрах (от книгата), се цели резултат - изграждане на златна "арматура" за ДНК с постоянна структура.

П.П.Който е решил да пробва това с водата и златото, нека ползва "чиста" (от информация) такава. Най-добре е от стопен сняг, проверете дали формата на снежинките е правилен хексагон, докато го събирате.
На "чиста страница" се пише по-лесно и няма паразитна информация...

caduceus:
Здрасти atos!
Отговарям по реда на въпросите:
1.   Въпрос - може ли да сведем всичко, касаещо енергийния баланс до чиста аритметика - плюс и минус на жизнена енергия?
Да, но естествено зависи и от модулирането на енергията която ползваме. Организмът си набавя по естествен начин от околната среда както и каквото може, но е добре да е максимално „сурово” и в необработен вид, защото трансформирането в годна за ползване от тялото енергия също отнема част от собствената му. Източници на сурова енергия – слънчеви лъчи, земни позитивни точки, вода от планински извори и реки /т.е. излязла сама на повърхността – не от сондаж/, чист естествено йонизиран въздух, технически оргонни устройства без вграден софтуер /чисти концентратори/. Модулирани източници – храна от всякакъв вид, кристали, дървета, хора /при енергиен вампиризъм/, технически устройства с вграден „софтуер” /магически предмети, концентратори със сигли/ и т.н.
Ако имаме предвид само чистата, сурова енергия която се усвоява максимално лесно – според мен наистина е само аритметика.
 
2. Ако е само това - великите майстори на бойни изкуства, които са овладели ЧИ, би следвало да са безсмъртни?
Това е доста рядко – основно защото самия термин „бойни изкуства” не отговаря на етичните норми за естествен живот. Щом нещо е насочено към увреждане /бой/ или смърт, как да имаш хармония с природата... Просто е друга бира  :)  Пример – големият майстор Сун Лутан /ба-гуа, син-и, тай-чи – вътрешните стилове/ когато е бил на средна възраст е срещнал в планината един безсмъртен даос, който го е предизвикал и съответно победил без битка – просто Сун не е можал да го улучи /човекът е станал флуиден чрез заставане на границата на световете, т.е. без форма/. Даосът му е предложил да го научи и да остане с него, но Сун е имал работа в града и е отказал. Според мен доста е сглупил. Тогава даосът му е казал с въздишка – жалко, но това е съдбата ти – следвай я...  И това е Сун Лутан – а какво да кажем за останалите, дето са доста под неговото ниво.
Най-общо погледнато, чигун /като енергийната част от вътрешните стилове/ е един от начините да се култивира енергията и тялото. Истинското айкидо също – но дори Морихей Уешиба е умрял от рак на черния дроб /показателно за завишена агресия/.  Това обаче трябва да се практикува в природата, а не с други хора – защото може да доведе до неволен енергиен вампиризъм /при липса на контрол тялото се изхитрява да си дръпне вече готова субстанция, а не да се труди да усвои сурова/.

3. Хората, които ползват изкуствено енергетизиране на организма си - също?
Зависи от енергизирането. Варианти много, не знам кой точно изкуствен начин имаш предвид.

4. При сън се губи (явно) най-много енергия, а на практика - след сън човек се чувства "зареден", защо?
Защото при сън има голям приход, но и голям разход – ще поясня защо, но е малко особена тема. Накрая все пак остава и плюс, затова сме заредени при ставане. Но... При сън системата е доста открита и работи на макс – дърпа яко от природата и от каквото намери, но има и едни такива същности които точно тогава се хранят – и познайте с какво. Наричат се в различните традиции летачи /воладорес/, сенки и т.н. – етерни хищни същества, които се хранят с жизнена енергия. Колкото по-оцветена, толкова по-вкусна . Не искам да навлизам в подробности, но който трябва ще се сети – а който е просто любопитен, има Гугъл, както и някои книжки по въпроса.

5. Матричният пренос от водата на златна матрица може да има само временен ефект, макар и не по-малък по сила! Това е така, защото водните клъстери, когато са подложени на агресивно въздействие, записват нова информация върху/вместо старата, подобно на магнетофонна лента. Това прави нужно процесът да е  постоянно обновяем. Доколкото разбрах (от книгата), се цели резултат - изграждане на златна "арматура" за ДНК с постоянна структура.

Да, така е. Арматурата трябва да стане постоянна, за да има резултат и да се излезе от схемата на енергийна диспропорция. Моята идея е да се предизвика собствено производство в тялото на биологично злато, а не да се яде и пие външно дадено – колоидно, йонно, м-стейт и т.н.

6. П.П.Който е решил да пробва това с водата и златото, нека ползва "чиста" (от информация) такава. Най-добре е от стопен сняг, проверете дали формата на снежинките е правилен хексагон, докато го събирате. На "чиста страница" се пише по-лесно и няма паразитна информация...

Така е, но как да се провери тая структура, плюс това снегът си е мръсен защото в облаците има какво ли не – ами кемтрейлса от самолетите който става на снежни и дъждовни ядра... Абе усложняват се нещата. При достатъчно силно оргонно поле /а и при варенето на златен предмет/ всичкото инфо се изчиства от водата. Ако някой все пак се вманиачи, може да ползва т.нар. „талая вода”. Преварена вода, която е минала през процес на полузамръзване и от нея са отстранени деутерий, тритий и прочее боклуци. Има описание на процеса в мрежата, някои руснаци в северните области го правят дори в буре на балконите си и са здрави като скали /ползват естествения студ навън като хладилник, а вътре в апартамента правят само топлинната обработка/.

Поздрави!

ПП
Всичко опира до създаването на мощно позитивно оргонно енергийно поле, което да минава през златна повърхност и да пренася инфото от нея във вода, храна и т.н. за да влезе в тялото. В научните публикации се говори за избиване на златни йони от повърхност, но това е същото - казано с по-други думи. Това е принципът, на който работят моите устройства за ревитализиране - локално и общо. Нещата се развиват и се надявам в близко бъдеще да мога да се похваля с непосредствено видими резултати върху себе си  :)  Здравните вече са доказани.

Аtos:
Ок, чистият сняг се подбира лесно - да е прясно навалял, тогава може и с просто око да се види снежинката с каква форма е (по-добре става с проста лупа). Ако е замърсен от атмосферата, снежинката ще е с нарушена форма, това е просто...стига да има сняг:)

"...приготвих таблетка /кайя калпа/ а после я погълнах..." - само толкова? Без допълнителни "съоръжения" ? Ако наистина е било така, явно има още МНОООГО да учим, ако аз съм в първи клас, ти - в пети...тоя е "академик" ;D ;D
Което си е някаква ирония на живота - един живот няма да стигне, за да разберем как да станем безсмъртни - хахаха:)
Да, при сън "системата е доста открита и работи на макс", но е и уязвима на макс (за нетренираните с практика), това е разбираемо.

Само вторият въпрос ми куца, явно и на теб и на всички ни - бойните изкуства не винаги значат агресия, на теб ли да го казвам?
При висша степен на айкидо и "ци-гун", агресия от прилагащия няма!
Пример за това е безконтактния "бой" (то не е и бой точно):
http://www.vbox7.com/play:2ab0ffe4
а тук вече нещата могат и да са агресивни, но при всички случаи, това е овладяване на "силата"...защо тези хора не са безсмъртни? Или пък СА?
https://www.youtube.com/watch?v=vUbFf0Hyr00

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия