Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Еднополюсния двигател на ТЕСЛА

<< < (62/68) > >>

Bat_Vanko:

--- Цитат на: Yoro в Юни 17, 2016, 10:40:38 pm --- :) Bat_Vanko!
Нищо не си разбрал от всичко писано до сега.
Става въпрос за 5-6 А а това не е малко.Няма загряване на кабели.

--- Край на цитат ---
Айде ся поредната опашата лъжа - ТЕСа показва 4 А ток консумация, като намалее с 5 - 6 А колко остава - минус 1А до минус 2 А. Тва е поне елементарна математика, или и тя те затруднява  ;D
От къде го взе този ТЕС дето може да мери отрицателен ток? И как го отчиташ на тази скала? - бройката на въпросите стремително расте. А с нея и бройката на изръсените от теб простотии  ;D

Yoro:
Това е на изхода.Не на захранването.
И нека пишем пак за това след няколко дни.

Bat_Vanko:
Щом е на изхода значи не се зарежда батерията или не минава ток през реотана, а консумацията от мрежата си остава същата. С други думи намалява отдаваната от генератора мощност, а се запазва консумираната ( от мрежата) - в такъв случай КПД-то пада още повече!!!!!
Този ли беше ефекта, на който толкоз се дивиш  ;D
П.п. Явно разковничето е в отрицателният ток, за него не важи закона на Ом. Може би не го лови и закона на Ленц. И наистина е нов вид енергия. Жоро е открил тази тайна, но се опитва да я скрие от нас. Остава само да се намери такъв модел ТЕС  ;D

Phantom:
   Не мога да ви разбера защо се карате !? Какво толкова има да се джавкате ? Човекът ви е поканил. Ами просто е ! Отивате, виждате, мерите, дискутирате, ако трябва и ще пресмятате ... и така докато накрая вземете решението Работи или Не . Ако имам възможност и Аз ще дойда, стига Yoro  да няма нещо против. Защо трябва да търкате клавиатурите безсмислено, и да правите от мухата слон ? Все ще се намери някой умник да описва известните ни закони. Е стига вече! Моля ви, Спрете се ! И на малките деца им стана ясно, че има и изключения, които леко заобикалят част от тези закони. Не им противоречат.

GMG:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 17, 2016, 10:26:30 pm ---GMG реториката ти е като на чобанин. Не остава незабелязано.  :D

--- Край на цитат ---
   Така е, не споря - акъл и да искам, не мога да ти дам  :(
Има една поговорка: "Търколила се тенджерата и си намерила похлупака"

Не знам какви кълбета, жици и фенерчета си сънувал на разхвърлената ми
маса, ама очакванията ти за инфо от моя страна пак са грешни както винаги. Не искам да продължавам - ще стане дълго  ;)
    Сега не се занимавай с мен, а иди и си намери 5-те процента, но
обезателно снимайте методиката!
          Лек ден!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия