Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
edin:
Казана дума, хвърлен камък. Чакаме.
Yoro:
:) Включи се и GMG. Здрасти!
Ти за тежка артилерия ли се имаш? И за разходи пишеш а като имаш приходи... ;)
Ти си знаеш.Кога видя какво съм направи та си толкова категоричен?
Щом не си го направил. Край. Няма кой друг нали?
Честно взе да писва.Не мисля, че с нещо съм предизвикал всичкия сарказъм и арогантност от ваша страна.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: az_skeleta в Юни 17, 2016, 04:45:44 pm ---Само заради професионалното обяснение на бат_Ванко ще се намеся и ще се опитам да обясня защо той според мене бърка.
При свързването на реотана оборотите намаляват с малко. Според Жоро с 2 херца. Аз си признавам че не погледнах осцилоскопа, а тия 2 херца са 120 оборота реално. Та има 2 импулса по малко и е нормално средния ток на входа на генератора да падне с малко. От своя страна това влияе на изхода на генератора и нормално там да пада с малко повече тока.
--- Край на цитат ---
az_skeleta, не знаех че намаляването на тока е толкова минимално. Предполагах много по-големи разлики. Това реално е в границите на грешката на уредите. Поредната грешка в измерването, която предизвика 20 страници дебати ;D. Загрели са се кабелите, увеличило се е съпротивлението и съответно паднал тока...
Всъщност в моите опити съм имал случай на намаляване на тока с около 15 % след включване на активно съпротивление, но това се дължеше точно на подобряване на cos(fi) от товара спрямо празният ход и съответно няма никакво СЕ.
EDM electronics:
GMG реториката ти е като на чобанин. Не остава незабелязано. :D
Ти си последния в тоя форум, който бих цанил акъл да ми дава. Не ми говори за обратни импулси, нито съм те питал, нито си ми интересен, нито съм мислил и някога, че ти имаш възможностите да дадеш нещо вярно, съдържателно и информативно. Ако ми говориш за вечното си фенерче сам си разбрал от резултата какъв наивник си. ;D
За разлика от теб Yoro прави нещо, показва и споделя, а теб съм те запомнил с едни оплетени жици, като кълбо на една разхвърлена маса. Не можеш да разбереш боклук ли си изхвърлил там или се опитваш да правиш нещо от него. :D
Ама тя всичката ти е такава....търчи-лъжи...
Yoro:
:) Bat_Vanko!
Нищо не си разбрал от всичко писано до сега.
Става въпрос за 5-6 А а това не е малко.Няма загряване на кабели.
Батериите ако нямат окъсени клетки също са студени.Даже когато батерията ври и газоотделя е студена. Транзисторите също са студени.
Няма да го пиша отново. Ако искаш просто прочети какво е писано.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия