Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
lda_has:
Жорка в измерванията остава да включиш един отвес и една шишарка. Покани и една врачка със стъклена топка да показва резултатите.
Атанасов_Хасково
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Юни 17, 2016, 03:06:56 pm --- ... аз само се опитвам да задавам уточняващи въпроси, но които не получавам никакви отговори.
--- Край на цитат ---
Юлиане, хайде да "уточним" нещо...ти не искаш да получиш отговори въобще, ти искаш отговори, които ТЕ УДОВЛЕТВОРЯВАТ и никакви други!
А тези, които биха те удовлетворили трябва да са на базата на ТВОИТЕ понятия, знания или разбирания (да не казвам усещания), на ничии други?
Човекът ти казва - има намесена и друга енергия, която още не е изучена добре!
Засечено - факт!
Ти почваш - ма що не е изучена с'я, ма що не можеш да обясниш всичко като професор и т.н.
Ми...не може да го обясни докрай Жоро, открил е нещо, споделя го...толкоз!
Кани ви да отидете при него да изследвате процесите с вашите знания и ерудираност - не щете?!?
И...?
Все едно да ви споделя - паднах от 10-тия етаж и оцелях, а вие да ме убеждавате, че съм мъртъв и как не може да съм жив?
На всичко отгоре и да искаш да съм специалист в медицината и да ти изнеса пълен доклад с епикриза! Щото (видиш ли), ако не съм професор по медицина и не мога да го обясня, няма как да съм оживял?!? Тъпо, не мислиш ли?
Казва ви - направих това и това, получава се...еди какво си...
Вие му казвате - не може да си получил "еди какво си", сякаш той не го вижда?
Ти, като си установил от малък, че нещата имат маса и тегло и падат, че има такова животно като "гравитация", това пречи ли ти да я използваш в ежедневието си?
И това, че не можеш да обясниш същността и и от какво точно се поражда, значи ли, че я няма?
Yoro:
Добре де колеги.
Вие които сте толкова в час. Покажете нещо което сте направили в тази област и го докажете това, че е простотия.
Вече съм сигурен, че нищо не сте направили и си нямате и най-малка представа за какво става въпрос.
Обаче сте много КОМПЕТЕНТНИ.
Вече съм сигурен, че тези които щяха да идват при мен няма да дойдат, понеже ще трябва после да опишат това което са видели, а и всичко ще бъде заснето на клип.
Вижте какво са писали след като им писах, че ще снимаме генератора самозахранен и ще видят и други неща.
Ми тва е... ;D ;D ;D ;D
Май няма смисъл да пиша повече?
Повечето от вас отдавна щяха да забравят за тук.
За това и колеги които са направили работещи устройства вече не пишат тук.
juliang:
--- Цитат на: atos в Юни 17, 2016, 03:30:26 pm ---... Човекът ти казва - има намесена и друга енергия, която още не е изучена добре!
Засечено - факт!
--- Край на цитат ---
Факт викаш .... :) Къде е факта, че не го видях?
Yoro:
Не съм ти виновен, че си сляп за това. :(
То това май е генно заложено.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия