Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Колеги!
В тази област няма специалисти. Тепърва проумяваме какво се случва и как работят такива устройства.
Аз цял живот се занимавам с електроника и електротехника, механика и пневматика. Направил съм доста автоматични линии и направих доста фирми богати, но като почнах да се занимавам с тези генератори разбрах, че тепърва се уча и не разбирам след като споделям какво съм установил защо реакцията ви е такава. Та това е направо тъпо. Извинете ме за израза, но по точен не намирам.
Не веднъж писах. Ела те и мерете. Тези които видяха и разбраха не пишат нищо. :(
Последните които казаха, че ще дойдат няма да дойдат. Защо ли?
Кузмов не ми вдига телефона като му звъня. Защо ли?
Админа също не ми вдига телефона.
Значи този форум не е за чистата енергия а за...
Осъзнайте се и просто да работим в екип.
Иначе няма да постигнем нищо.
Поздрави Жоро!
az_skeleta:
Само заради професионалното обяснение на бат_Ванко ще се намеся и ще се опитам да обясня защо той според мене бърка.
При свързването на реотана оборотите намаляват с малко. Според Жоро с 2 херца. Аз си признавам че не погледнах осцилоскопа, а тия 2 херца са 120 оборота реално. Та има 2 импулса по малко и е нормално средния ток на входа на генератора да падне с малко. От своя страна това влияе на изхода на генератора и нормално там да пада с малко повече тока.
EDM electronics:
--- Цитат на: Yoro в Юни 17, 2016, 03:39:25 pm ---Вече съм сигурен, че тези които щяха да идват при мен няма да дойдат понеже ще трябва после да опишат това което са видели а и всичко ще бъде заснето на клип.
Вижте какво са писали след като им писах, че ще снимаме генератора самозахранен и ще видят и други неща.
--- Край на цитат ---
Не бъди толкова сигурен, аз отговарям само за себе си и на 25.06.2016 г. /събота/ около 15:00-16:00 часа ще бъда при теб.
Очаквам от теб чудеса. :D
Интересно ми е освен самозахранването каква ще е другата изненада?
Yoro:
Ми радвам се, че съм сбъркал в преценката си. EDM electronics!
Само се обади предварително. Имаш ми тел.№ ра.
EDM electronics:
--- Цитат на: Yoro в Юни 17, 2016, 04:56:06 pm ---Ми радвам се, че съм сбъркал в преценката си. EDM electronics!
Само се обади предварително. Имаш ми тел.№ ра.
--- Край на цитат ---
Да, сбъркал си. Ще ти се обадя другата седмица непременно. Не ти дадох телефона си, защото не мога да дискутирам през работно време такива теми, хората около мен ще ме изгледат много странно и ще си помислят много лоши неща. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия