Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
EDM electronics:
Пропуска се и третия вариант :D, нещата си остават така, защо трябва непременно да се избира между посочените. Че какво му е, аз мисля че това е нормална работна обстановка. Нормално е да има различия и противоположни мнения. То на всеки не може да се угоди. Въпросът е да се спазват правилата на форума.
Който иска споделя, който не - не, кое вярно, кое не, но фактите говорят, че никой нищо работещо не е показал и доказал досега. На кой му харесва, на кой не, това са фактите, това е истината.
Когато само се хвалиш и принуждаваш останалите да вярват в което не са убедени е нормално да има ответна съпротивителна реакция, която разбира се е в рамките на добрия тон. Как иначе да се усетят самохвалковците? :D
Какво ги интересува хората, че някой си твърдял, че имал СЕ и много работел и много ги чувал петлите? Хората биха се заитересували, ако този някой покаже тези чудеса. Ако пък не ще - негово право. Да си ги прави каквото си ще. Да си ги продава, да си ги гледа и т.н. Може и да застане пред огледалото и да види преродения Тесла ако ще :D ...
Yoro:
GMG! Значи на това което се пише от повечето колеги му са казва споделяне. Така ли? :)
Вероятно така го разбират някои.
Аз ще споделя още нещо. :)
Вижте какви са импулсите на генератор който вместо транзистори и тригерна намотка работи с механичен превключвател.
https://www.youtube.com/watch?v=-HqO2szUAPg
Импулсите които показах на клипа са с такава малка амплитуда, защото осцилоскопът е на метри от генератора.Не е закачена на него сондата. Той е с много мощно излъчване. Нямам високоволтова сонда.
Bat_Vanko:
Yoro, гледам, гледам и не виждам каква е разликата в смисъла от различните импулси. Какво значение има дали са остри или тъпи, при положение че 56 % от вложената енергия се губи. Сложи поне една перка, че да прави вятър в жегата. Тъй и тъй пълниш гушата на енергото, поне някаква полза да има ;D
Yoro:
Bat_Vanko! :)
Явно въобще не си в час с това.
За какво пишеш тук? Сигурно от скука?
Щом това за теб е нищо. Просто ме игнорирай.
juliang:
--- Цитат на: caduceus в Юни 17, 2016, 10:54:07 am --- :) Това че не пишем като за световно глупости ...
--- Край на цитат ---
Да виждаш нещо освен глупости в тая тема? Или си съгласен за твърдението за пентаграма и неговото значение при зареждането на батериите? Ама с "да" или "не", не ми разтягай локуми.
--- Цитат на: caduceus в Юни 17, 2016, 10:54:07 am ---... а резултати има доста. Няма да ги споделям засега, защото са междинни.
--- Край на цитат ---
Аз лично ще се радвам ако спрат да се пишат глупости, но уви ... аз само се опитвам да задавам уточняващи въпроси, но които не получавам никакви отговори. А и не само аз. Имаме едни голи твърдения, едни признания че се мери с неподходящи уреди и никакъв опит за конструктивен диалог. Хората питат нещо, питат друго - отсреща има само "Ако си дал" на Емил Димитров...
--- Цитат на: caduceus в Юни 17, 2016, 10:54:07 am ---И изобщо не чакайте наготово да ви кажа как се прави това, както се опитва Жоро - той е алтруист, но аз не съм. Просто информацията е за този, който прави някакви усилия и работи, не е за плямпалници.
--- Край на цитат ---
А чий го дириш тук тогаз? Информация няма, отговори няма - защо пишеш? За да се заяждаш? Или да поплямпаш само?
P.S. Пффф... админите ... земете затрийте и тоя мой пост, че остана да виси във въздуха ... :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия