Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Еднополюсния двигател на ТЕСЛА

<< < (6/68) > >>

Yoro:
Импулсите които подава към батерията в момента са до 2,5кв.Поне така ми ги показва осцилоскопа а като е с изкрище сигурно са над 20кв.Нямах с какво да ги измеря,но ги усетих яко...
Затова го направих с транзистори.По безопасно е.
Амплитудата на импулсите е различна за различните батерии. Литиево-йонните и литиево-полимерните се зареждат със съвсем различни импулси от оловните.
За тези който не вярват на това, може да ми се обадят и да видят всичко от първия ред.

Vector:
Yoro в чата казва че с една малка батерия може да зареди 2,3,4 ... големи!
Това би било интересно СЕ..
Ще следя темата-твърде интересна е!

Yoro:
Здравей Velektra!

От това което пишеш съм наясно, че нищо не ти е ясно. Ако искаш да разбереш какво се случва, просто забрави това което са те учили поне за момент и тогава би трябвало за проумееш какво се случва в батерията и как се зарежда.
Но дори и да не си наясно, ако правиш генератора както съм обяснил, той ще работи, та дори и да не ти е ясно как.
Много е трудно да проумееш че са те лъгали цял живот.
Генератора го гледаха и мериха величия в областта физика и изпаднаха в потрес от това което установиха, но нищо не писаха.
Такава е...

mito_kupona:
Yoro, аз ти вярвам, без да съм видял с очите си твоя генератор, интуитивно усещам, че си на прав път. Не се коси от мненията на някой хора, които не, са хващали поялник през живота си. Смело давай напред. Успех!

elektros:
Съжалявам, но истината тук е различна.... Мои колеги са ходили на място при въпросния изобретател, с уреди и акумулатори, мерили са и са зареждали цял ден, резултатите са били повече от лоши....Не знам какво цели този човек, ако наистина е направил нещо, което работи, да го покаже на целия народ или на целия свят, а не да ни кара да разсъждаваме и да го измисляме ние!   Успех Гого, готин си много..... Само  че едно и също пишеш месеци наред в Гаража, сега явно започваш и тук.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия