Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Velektra:
Yoro, направи си един високоволтов източник на напрежение (около 500V) и с един транзистор и един мултивибратор на базата или гейта пускай много кратки импулси към + на акумулатора. Ще получиш същия ефект.
Не напразно Тесла го е правил с искрище, защото искрището създава радиантната енергия, а не кратките импулси от транзистор например. Можел е да го направи и с лампи, като е нямал транзистори.
Погледни при Грей как неговото искрище е вързано м/у +4000V и +12V на акумулатора.
Пробвай да не ядеш 10 дена и виж дали ще получиш енергия от етера. Киселини ще имаш достатъчно в корема.
Радико:
--- Цитат ---Пробвай да не ядеш 10 дена и виж дали ще получиш енергия от етера. Киселини ще имаш достатъчно в корема.
--- Край на цитат ---
По добре да не прави този експеримент защото има опасност от неконтролируем пренос на материал от анодната плоча "дебелото черво" към катода "стомаха"
Обаче не виждам проблем с едно регулируемо по дължина реотанче така да нагласи консумацията от акумулатора, че машинката да наваксва во веки веков. Даже може да се остави и малко излишна енергия да се захранва машинката с нея. Е стига разбира се етерните вихри да не са прекалено инатливи и да не желаят да захранват собствената си инициираща машина. Ама колкото и тарикати да са се ще ги излъжеме. Ми да изчакаме видеоматериал от Yoro
Velektra:
Радико, защо да чакаме видеоматериал от Yoro?
Лично аз вярвам, че устройството работи и върши работата си (зарежда акумулатори).
Какво толкова има. Захранване и през бобина и транзистор минава ток. Към него се добавя и тока от индукцията на постоянния магнит в бобината. Така се получава енергия, която грубо казано е U.I. Като се затвори рязко транзистора тока рязко спада и за да се запази ЗЗЕ напрежението рязко расте, например до 500V. Този кратък високоволтов импулс се подава на + на акум. който се зарежда и там най-общо казано от химико-електрическите процеси става възбуждане и/или изчистване на клетките и даване на нов живот на акумулатора за извесно време.
Само че това ми напомня на едно клипче в което показваха как се пуска бучка захар в чаша чай например. Пада една топка по наклонена тръба, след като излезе от тръбата пада и включва един вентилатор. Той с въздушната си струя премества един лост, който бута друга топка и тя пада в единия тас на един кантар. Другия тас се вдига и дърпа конец който е вързан за дръжката на лъжичка, която се повдига и бучката захар пада в чашата чай.
Изпълнена ли е задачата? Изпълнена е!
Може просто захарта да се вземе с лъжичка и да се сложи в чашата.
Но в първия случай вече може да се поиска цена за устройството, например 1000 лв.
Наистина тук атракцията е голяма: въртящ се диск с магнити, отстрани няколко бобини, красиво разположени транзистори изобщо красива конструкция даваща визия за нещо стабилно и внушаващо респект и сила.
Така че който ще прави устройства за продажба да направи точно това, което предлага Yoro. Ако си правите за вас, устройството е много по-просто и лесно за направа.
Радeв:
Лъчистата енергия си е лъчиста, енергия. Електрохимията на батериите няма как да бъде повлияна, така че ще ме извиняваш ... Единствено при оловните и кадмиевите акумулатори трябват специални цикли, за десулфатизация/разбиване на кристала, след което въстановяват до голяма степен работоспосоността си. Загубата на активна маса при оловния акумулатор няма как да бъде компенсирана от каквото и да е, просто електродите стават на утайка, падат на дъното и в един прекрасен момент дават на късо плочите.
В момента работя трифазен електромотор с плоски намотки, без никакви феритни сърцевини по него. Но съм си мислил и за монополярния, ако бъде захранен с игловидни импулси, каква ли ефективност ще отчете?
Yoro:
От година следя как се реагира и какво се пише тук.Очаквах точно такива съвети и въпроси от вас.
На скептиците ще пиша,че генератора работи невероятно както нищо друго.
Няма такова устройство което да зареди една 100Ач батерия за час.
Това,че е пентаграмен не е случайно.Прочетете какво пише за пентаграма.
От хилядолетия пентаграмът е символ на мощ.Затова и го направих с пет бобини.Така направен генераторът концентрира и излъчва мощна енергия, непозната на повечето хора. Не е направен в този си вид, за да е красив и внушителен. Вероятно поради същите причини е обявен за символ на Сатаната.
Пробвал съм да елиминирам диска с магнитите, но не е същото. Като работи с генератор на импулси привидно ефекта е същият като се гледа с осцилоскопа, но не е ефективен.
Като се върти диска с магнитите, се образува етерна вихрушка и като бонус за зарядката в батерията се вкарват и други енергии...
Почти нищо не се пише за това и ми е трудно да обясня всичко. Аз все още го изучавам...
Тази допълнителна енергия се усеща като топла вибрация около генератора и вече съм сигурен,че тя оказва благотворно влияние върху организма.
Сигурен съм,че като четете това повечето ще се усмихнат.ДА БЕ ЩУРОТИИ...
Относно това как човешкия организъм се зарежда с енергия ще ви пиша че съм убеден, че скоро хората ще се научат как да извличат енергия от етера като ползват само вода за да поддържат нужния баланс. Вече има такива индивиди които от години се поддържат само с вода и са си напълно в ред. Наблюдават ги специалисти, но за това се пише рядко и малко.
Между другото за това е говорил и Тесла отдавна.
Ако разберете как работи генераторът, ще се промени и мирогледът ви и бъдете сигурни, че ще промените и начина си на разсъждение и възприятие....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия