Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Еднополюсния двигател на ТЕСЛА

<< < (4/68) > >>

Yoro:
Това,че се откроява линка в ГАРАЖА е защото ми писна да пиша едно и също и понеже там е описано точно какво и как съм правил ви го показвам.
След тестовете ще ви покажа съкратена инструкция за изработване на генератора.
Устройството е работещо.Писах тук умишлено.Надявам се,че ще ви провокирам и да започнат повече хора да мислят и работят...
Ако администратора реши може да премести темата другаде защото май ви притеснява това, че е точно тук.

Колкото и невероятно да ви изглежда с този генератор се зареждат батерии от 1,2V до 80V без да правя нищо.Той просто подава нужното на съответната батерия.Ако сменя транзисторите ще зарежда и батерии с 240V.

Не ни притеснява, просто трябва да има РЕД в един форум.../А/

Михаил Кузмов:
Искам да ви кажа, има точно и логично обяснение на импулсното зареждане ! Няма нужда от никакви еднополюсни двигатели на Тесла и Бедини ! Те просто са ниско ефективни ! Майстора ви го написа преди време, ама нали сте умни, едно баба знае едно бае ! Старата ми лаптоп батерия след разфасоване, и зареждане дълго време ми служи на винтоверта !
Със здраве !!

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Октомври 14, 2015, 06:12:34 pm ---
Ако е така ми е доста интересно как с един и същ генератор се зареждат както 12 волтови акумулатори, така и 3.7 волтови литиево-йонни елементи? Вероятно съм с много закостенели знания, но това което съм чувал е че акумулатора иска около 14 волта напрежение за да се зареди, докато Li-ion елементите искат между 4.2 и 4.8 волта, като са изключително придирчиви към това напрежение и всякакво надвишаване ги унищожава много бързо.

...
 Ще бъда много радостен и ако получавам конкретни отговори поне на част от тях. Благодаря предварително.

--- Край на цитат ---

Конкретно за juliang:
Зареждането не става само чрез познатите ти електрически параметри,(наистина трябва понякога да надскочиш разбиранията си), то е все едно да питаш как едни и същи слънчеви лъчи образуват (ТОЧНО КОЛКОТО Е НУЖНО) витамин "D" в хора с различно тегло и различен цвят на кожата...
Поемаш различна храна, която не можеш да измериш с динамометър, но после мериш със същия тоя динамометър мускулната сила при дадено физическо натоварване, нали?

Мисли за един акумулатор, като за ЖИВ ОРГАНИЗЪМ, тогава може и малко да усетиш нещата...
Знам, че подобна идея ще срещне яростният ти отпор, но това няма да промени същността на фактите!
Докато не се опиташ да мислиш на друго ниво - всяко обяснение ще ти се струва лишено от смисъл! 

--- Цитат на: juliang в Октомври 14, 2015, 06:12:34 pm ---Имам още доста въпроси, отговорите на които би трябвало да помогнат не само на мен да вникнем в същността на това изобретение, но ще ги задавам по-нататък...

--- Край на цитат ---
И...много ми е странно, че не вникваш в смисъла на на това, което някой се опитва да ти обясни???
Доста пъти съм ти казвал, че НЕ ТРЯБВА да изискваш всеки да ти обяснява с ТВОИТЕ понятия, чрез ТВОЯТА логика, ЧРЕЗ твоите РАЗБИРАНИЯ...
По този начин ти неволно се стремиш да нагодиш всичко, което ти се обяснява  към СВОЯ СОБСТВЕН КАЛЪП на възприемане и ако не се вмести там - не струва...
Просто се опитай...да "изпразниш чашата" си...поне за малко:)

Радико:
Попитали радио Ереван:
 -Вярно ли е, че Kиркор е спечелил „Волга“ от арменската държавна лотария
 Да вярно е но не съвсем
„???
Не я е спечелил   Киркор а Гарабед, Освен това не е спечелил „Волга“ а „ЗИЛ“ и освен това не го е спечелил а го е блъснал. 
А във нашият случай:
„Мазето“ пита „Гаража“
Какъв е този Еднополюсендвигател на на ТЕСЛА Дето сте били направили
ами двигател като двигател ама не съвсем
???
Ами това в същност не е точно двигател а генератор, освен това в същност не е на Тесла а е на Бедини Да ви кажеме честно и генератор не е правилната дума а „мултивибратор“ който служи за зареждане на акумулатори.
А да и освен това не сме го направили ами ви провокираме вие да го направите и да ни кажете как става.

--- Цитат ---Писах тук умишлено.Надявам се,че ще ви провокирам и да започнат повече хора да мислят и работят...
--- Край на цитат ---
Сега извън кръга на шегите:
 Това е скандално агресивна провокация в стила на американските рекламни агенции или в стила на нашичкият "Азис"
Струва ми се, че темата трябва да се поизчисти доста от "недоразуменията" в нея и да се премести в подходящият раздел. Дали няма да е по лесно направо да се бастиса и да се почне на ново.
Нещо не разбирам защо смяташ за некоректен най сигурният метод за доказване на работоспособността, а именно измерване чрез нагряване. Избирането на всеки друг метод предизвиква асоциации свързани със Худини, Дейвид Копърфилд, Динамо и "Мистър Сенко"

Yoro:
Този генератор е направен от Тесла и впоследствие от Бедини и от много други,но те явно нямат подкрепата на фондациите които го финансират...
Устройството на Тесла е без транзистори.Направил го е с прекъсвач(искрище).
И аз правих такъв опит,но става опасно и не е за всеки защото импулсите стават с много високо напрежение.
Затова вероятно и Бедини го е направил с транзистори.Така е безопасен.
За да разберете как работи генератора ще трябва да мислите по-нестандартно.
Той наистина е като жив организъм. С реакцията, която става в батерията се добива енергия от етера и се зарежда. По същия начин и човекът се зарежда от етера с енергия. Стомахът ни е като батерия. Има киселинна среда, в която с подадените импулси, контролирани от мозъка се получава реакция и се извлича енергия от етера.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия