Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
bobokom:
Ясно, благодаря за инфото.
krasias:
Здравей bobokom, проблема ти е точно в зарядното и ако искаш наистина да си скапеш акумулатора можеш да разчиташ на него. Що не премериш да видиш че напрежението му на празен ход е 23-25V. Как при това напрежение очакваш тока на заряд да спадне и да разбереш че се е заредил акумулатора. По добре си вземи истинско автоматично зарядно и изхвърли тоя боклук.
Velektra:
Не ползвайте зарядни, които постоянно зареждат с ток например 5А и киселината в акумулатора ври и кипи.
Направил съм си едно зарядно още при соца по схемата от файла, който качвам.
Страхотно зарядно! И супер проста схема.
След като се зареди акумулатора, тока вече е милиампери. Може да го оставите включено 5 дена и няма да ви скапе акумулатора.
Всички познати на които съм го давал, остават очудени как добре им зарежда акумулаторите и колко по-дълго им работят.
Не съм се интересувал, сега може и да има по-съвремени схеми, но тази е изпитана и работи вече 28 години.
Радико:
Velektra
Много добра схема обаче тук след няколко дни ще бъде забравена и ще е почти невъзможно да бъде намерена. Публикувай я и във файловия архив на форума, струва си.
Ksurnev:
Velektra
Използвам тази схема още от времето на дискотеката (2 има 2 няма) с по-мощни елементи.
Добавил съм потенциометър с който се регулира заряда от 2 до 10 А.
Зареждах тягови клетки от електрокар, не изключвах зарядното изобщо и си светех в къщи с 12в. инсталация.
Зарядното е живо и здраво още и е перфектно. Използвам го и за гелови акумулатори за UPSи.
По- горе имаше оплакване, че заряда не спада. Може да бъде паднала на дъното активна маса от клетката, но по-малко количество, което не окъсява клетката напълно. Ако е така след известно време напрежението пада с напрежението на дефектната клетка/клетки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия