Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Тъй като никой не ми се обажда ще ви пиша и за някои от другите неща които прави генератора пък спецовете по тези енергии да се изкажат.
Например бутилка с вода поставена в близост до генератора си променя вкуса и въобще става друга спецове ми казаха,че е положително заредена.
Също така бутилка с ракия поставена в обсега му става по мека,променя си аромата и става по приятна за пиене а градусите са същите.Просто се оказа,че е отлежала набързо с около 10тина години според специалисти в областта на алкохола.
Това което ви пиша за течностите се получава за около 30минути.
Въздействието му върху организма на човека.Аз имах всекидневно главоболие и откакто генератора работи нямам.Бях адски изнервен а сега просто не ми пука небивало спокойствие.Само,че сега пак си водя един монолог и то налудничав според повечето от колегите..
mi68 Генератора не извлича енергия от въздуха а от етера.
Разсъждаваш прекалено стандартно и ще ти е трудно да разбереш как работи това устройство..
Yoro:
Здравей mi68!
Re: Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
« Отговор #113 -: Днес в 05:04:05 pm »
Цитат
Здравей колега Velektra,
Радиалната енергия преобразува флуида в кристал, хаотичното движение на частиците от хаотично става постъпателно в една посока и флуида се държи като абсолютно твърдо тяло.
Преобразувал ли си ЕТЕРА в кристал?
Ако някой го е правил или ти покажи.
Velektra:
--- Цитат на: Yoro в Октомври 18, 2015, 05:15:29 pm ---...
mi68 Генератора не извлича енергия от въздуха а от етера.
Разсъждаваш прекалено стандартно и ще ти е трудно да разбереш как работи това устройство..
--- Край на цитат ---
Yoro много подценяваш колегите тук!
Радвам се че устройството ти е излекувало болките в главата и спокойствието, но явно му е трудно да се пребори с други болестни състояния в теб!
Започвам да си мисля, че не започна темата, за да ти помогне някой за устройството, а да покажеш колко си велик. В това няма нищо лошо, но въпроса е да си го кажеш, а не да се криеш зад добри намерения.
Разбрахме че само ти разсъждаваш нестандартно! Браво!
Yoro:
Не се правя на никакъв.
За това исках първо да дойдат някои от вас и те да пишат а не аз,но никой не се обажда и не идва...
И това което направих не го продавам а го давам и ме е яд,че някой не ме е бутнал по рано в тази насока..
Няколко пъти писах елате и вижте...
Както решите.
Желанието ми е да го направят повече колеги...
Ще помогна с каквото мога на тези които го искат..
RUS:
Ще помоля участниците да се придържат повече към фактология и конкретни резултати и да избягват личностни нападки.
В противен случай ще заключа темата до поява на конкретни данни от измервания и други факти които ще бъдат публично обявени.
Темата достатъчно се разводни и сумарно дотук плявата е много повече от зърното.
Извинете,но за всеки непредубеден човек това ще си изглежда несериозно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия