Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Еднополюсния двигател на ТЕСЛА

<< < (24/68) > >>

hyparh:

--- Цитат на: Yoro в Октомври 18, 2015, 05:42:31 pm ---Преобразувал ли си ЕТЕРА в кристал?
Ако някой го е правил или ти покажи.

--- Край на цитат ---

Преобразува се постоянно. Етерът кристализира в материя, изграждаща космическите тела (които непрекъснато растат). Силовият ефект от този етерен поток, е познат като гравитация. Има и друг поток, насочен в обратна посока. Той е причинен от разпада на материята. Планетите са "заключени" в орбитите си на границата между двата потока на привличане и отблъскване и затова не "падат" към Слънцето.

Устройството трябва да създава концентриран съзидателен етерен поток и така може да се получи материя в лабораторни условия.

Yoro:
Това е за разискване в друга тема а не тук.
Досега никой не го е преобразувал.
Всички тела във вселената са като мехури в етера,но
това в друга тема..

Следващия път ще пиша като дойдат колеги и видят
за какво става въпрос или след като ми доставят инвертора.

Вече става безсмислено...
Ако някой иска да пита нещо да го прави на лични.

Поздрави!

mi68:
Здравей колега Yoro,
Правилно си се досетил, нещата са аналогични. Употребих въздух за по-голяма яснота и разбиране на широката публиката но, въздух е човешко понятие и така работи тайфун, бомба (взрив) вятър, нищо ново под Слънцето, няма да откривам топлата вода. Все пак измери съпротивлението на лампата при изключен и включен генератор за коментар.

Yoro:
Колеги!

Хиляди извинения ако несъзнателно съм обидил някой.
По добре ще е да назоваваме нещата точно та дори и великите учени да не ги признават.Тези които не са се информирали така и няма да включат за какво става въпрос.Това което пиша е за колегите които като го четат и го разбират и от тях очаквам подкрепа.Погледнато от няколко ъгъла ще е по добре.

Поздрави!

Михаил Кузмов:
Здравей Yoro ! Определи тук публично, дата и час на срещата ! Имам на лични, желание за присъствие. Напиши колко човека имаш възможност да приемеш ? Напиши ми на лични адрес и моб. тл. ! Лично за мен няма значение кога ще се случи събитието. Но, мисля за повече хора е добре да има известно време (примерно 3 дни) за координация !
Понеже не изясняваш какво и как ще мерим, ще нося със себе си каквото преценя ! Пиши тук, ще разрешиш ли снимки и видео да се направят ?? За сведение и координация моят моб. тл. 0894338285
По делово !!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия