Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Velektra!
В случая съм убеден,че енергията се извлича от етера в следствие на реакцията получена от импулсите в батерията.
Тези импулси са като енергийна помпа на радиант.
Зная,че звучи невероятно но според мен е факт.
И не само според мен...
Дано го проумеете и ми помогнете.
Това ще е добре за всички ни...
Все още не ми се обажда никой.
Защо ли?
Поздрави!
Yoro:
Давате ми за пример ЧОБИ или както се наричаше.
Той писа и изчезна.
Аз ви очаквам.Но няма никой.
Какво искате повече от това?
Или се сепнахте,че ще трябва с мен да пишете,че това устройство работи и ще ви направи енергонезависими..
С малко повече пари то може да произвежда и енергия която може да консумират директно нагревателни уреди.Без батерии.
Пускал съм го да ми захранва работната маса.Лампи поялник и там каквото има още.
За това ви очаквам и да действаме...
Но няма никой..
За това сме на тоя хал...
Поздрави!
Velektra:
--- Цитат на: Yoro в Октомври 18, 2015, 03:18:34 pm ---Velektra!
...
Дано го проумеете и ми помогнете.
.......
--- Край на цитат ---
Yoro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Проумях го, но за съжаление не мога да ти помогна.
Естествено, че с твоето устройство+акумулатор+инвертор ще са захранват електроуреди.
Но не от твоето устройство и не от инвертора, а от енергията на акумулатора!
Докато киселината е в състояние и докато клетката не е разрушена.
Дори и етера ще е безсилен тогава да направи нещо по въпроса!
Разбра ли че си направил много добро зарядно за акумулатори!
Ако не се открие и направи устройство за СЕ, то комбинацията: бързо зарядно+акумулатор+инвертор ще е много добра и сравнително евтина алтернатива.
Yoro:
Явно не си прочел всичко което пиша.
Пускал съм генератора да ми захранва работната маса .
Лампа ,поялник и разни измервателни уреди без никаква батерия и инвертор.
Това ще рече,че с малко доработка ще осигурява енергия която ще се ползва за дома без никакви инвертори..
Чети!
Поздрави!
Yoro:
Пускал съм го и да работи като се захранва от батерията която зарежда,но нямах свестен инвертор и не е работил така повече от час защото изгоря инвертора.За това ви писах,че трябва да изчакате да ми доставят инвертора и тогава да пиша как работи...
Има информация,че още преди 40 години е правен такъв вариант който е осигурявал голяма мощност 60Kw без никакви батерии и аз зная как да стане...След демонстрацията на изложение генератора и всичко свързано с него изчезват и от тогава е тайна..
Сигурно сега ви звучи още по невероятно но такава е...-
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия