Форум > Препратки, сайтове, източници

Невъзможните неща започнаха да се случват ...........

<< < (7/32) > >>

Аtos:
Радико, този експеримент изглежда като другия (който Юлиан така и не знам защо не пожела да проведе - може би, защото би разклатил устоите му в безрезервната вяра на догматичните постулати), а именно:

Правиш си прост пумпал от метал - диск, зъбно колело с ос или друго (заостряш оста, разбира се).
Мериш го на везна в покой, после го развърташ с бормашина пак върху везната...разликата в измереното тегло е осезаема.
Да, при него няма "загуба на маса", а само на тегло, но и при ЕМ-драйв нямаме "зануляване" на масата, а промяна на посоката, в която и действат гравитационните сили. Ако се смени тази посока рязко и ускорението е няколко пъти "G", инертност НЯМА ДА ИМА, дори при рязко спиране! Ускорението ще действа върху всяка молекула, вътре бихте се чувствали в безтегловност, като в падащ самолет.

Радико:
Относно експеримента с пумпала, правил съм подобен, малко по-различен и много успешен, даже писах за това поне три пъти в чата (само там, защото още не искам да разлайвам кучетата).
При моя експеримент (който е много простичък) обаче, може да се реализира както олекване, така и натежаване. Сиреч имаме някакъв момент, сила се получава, а не антигравитация.
В този експеримент на kd_dinev интересното е, че нещата се получават без подвижни части.
Искам да го разгледам от всички страни, защото  може да се окаже крайъгълна плочка в един пъзел, който сглобявам от доста време.

Аtos:
Ами...мисля, че е време да го споделиш този експеримент и във форума?
А това, дали се получава сила или липса на (някоя) сила е относително:)
Не говоря за "анигравитация" като термин, а за сили, които действат срещу или в посока на гравитацията (понякога са и под определен ъгъл спрямо нея). Нормално е при определена постановка да имаме сбор в + или - .

Радико:
ще пусна тема по въпроса, но първо искам да направя клип на който ясно да се вижда какво се случва и колко се променя теглото.

juliang:
Оки, пичове ... имате ли идея колко милиони маховика има по целия свят? Как па никой досега не е обърнал внимание, че въртящия се диск олеква?

Ако вместо пумпал на везните се сложи високооборотен ел. мотор с маховик и батерия която да го захранва - отново ли ще се наблюдава същия ефект? Защото ще взема да си поръчам няколко от тия:

да има закача някакъв диск за маховик и да видя к'во става. Но съм сигурен, че десетки хиляди любители на моделизма преди мен са правили много по-подробни сметки колко тегло би им вдигнал хеликоптера, и май никой не е наблюдавал подобен ефект.
Все пак не може да се сравнява пумпал завъртян с дрелка и това моторче, което развива между 20 000 и 40 000 оборота...
П.С. Някой правил ли е сметка дали въздушния поток около въртящия се диск няма нещо общо с "олекването" на диска?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия