Форум > Препратки, сайтове, източници

Невъзможните неща започнаха да се случват ...........

<< < (5/32) > >>

Радико:

--- Цитат ---След като си такъв голям капацитет предложи алтернатива чрез която да се осъществи експеримента съобразно нашите скромни възможности.
--- Край на цитат ---

Аз написах вече какъв трябва да е експеримента:

--- Цитат ---Доказване означава да се демонстрира работа на две устройства или тела който освен че се отблъскват от земната гравитация във същото време се и привличат едно към друго.
--- Край на цитат ---
Обаче за да нагодя експеримента към "вашите скромни възможности" не е достатъчно да съм голям капацитет, няма такъв капацитет, необходимо е да съм поне господ за целта.
Поради това ще е по лесно да увеличите малко скромните си възможности защото такава скромност не се явява добродетел.
caduceus
никъде в посочените от теб линкове не успях да забележа, дали поради лошия ми англииски, дали поради това че няма такива дори и намек за това как е стигнато до убеждението, че няма намеса на реактивна тяга или друг вид сила.  Не ми се обиждай, но еуфоричната ти доверчивост към подобни писания граничи със, няма да споменавам думата. Мисля, че само ще спечелиш ако бъдеш съвсем малко по критичен.

caduceus:

--- Цитат на: Радико в Април 24, 2016, 01:09:42 pm ---
.........никъде в посочените от теб линкове не успях да забележа, дали поради лошия ми англииски....

--- Край на цитат ---

Нищо лично, но очевидно е така. Дай на някой да ти го преведе  :)

krasias:
Радико е прав, това което е начертал hyparh си е просто едно микровълново оръдие на което и теравати да му подадеш си е все тая, няма да създаде антигравитация. Антигравитационния двигател не е реактивен двигател, той трябва да премахне масата на веществото, а това е нещо съвсем друго.

RUS:
Много е забавно да се четат мненията на хора които не са направили дори опит да вникнат в това което им се представя.
А вече става комично когато човек си даде сметка, че същите тези критици пишат сякаш са корифеи дошли от Пасадена или НАСА и са
провели безчет експерименти.
Както и да е - дежурните критици си ги знаем тук... приказват и пишат клишета които всеки знае така или иначе.
Но по същество някакъв анализ,алтернатива,развитие по идеята = на кръгла 0 !
Случайно да взехте предвид реакцията на материята при ЯМР ( ядрено-магнитен резонанс )  ?
Случайно да си спомняте Хътчисън който кой знае защо не може да си повтори постиженията ?

Ksurnev:
Това съобщение го бях качвал и преди - не помня в коя тема.
Ето го пак, не вярвам да е фейк.
В интерес на истината го видях в новините на 1tv.ru.
Не съм го чоплил задълбочено.
http://www.km.ru/science-tech/2015/01/16/nauka-i-tekhnologii/753573-rossiya-uspeshno-ispytala-antigravitatsionnyi-dvi

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия