Форум > Препратки, сайтове, източници

Невъзможните неща започнаха да се случват ...........

<< < (4/32) > >>

Аtos:
Хипарх, винаги съм се удивявал на способността ти да вникваш в нови технологии в дълбочина...
Аз (като много съфорумци) не мога тотално да "изпразня чашата си", за да я напълня с новото.
А при теб се случва с лекота, при теб чашата не е с постоянен  обем явно - постоянно расте, понеже я допълваш без да я изпразваш...радваш ме :D

Остава да споделиш собствени мисли - дали антигравитация от подобен тип е "анулиране на земната" или е създаване на собствена гравитационна компонента.
И ако е второто, дали има преодоляване чрез противопоставяне или чрез...използване/пренасочване...и т.н. не мога в момента да го формулирам точно, но съм сигурен, че ще разбереш въпроса.

Радико:
hyparh, atos
За съжаление ще трябва да ви опонирам защото до настоящият момент такова явление като антигравитация не е демонстрирано и доказано никъде и от никого. Говоря за аргументирано доказване. Доказване означава да се демонстрира работа на две устройства или тела който освен че се отблъскват от земната гравитация във същото време се и привличат едно към друго.
Всичко останало се нарича тяга.

RUS:
Както винаги @Радико ти си вечния опонент без да четеш какво ти се пише.

Цитирам от мнението на hyparh :

Принципно Gunn диодът е маломощен полупроводников елемент (под 1W) и затова е направена поръчка за изработване на много по-мощни (10kW, с честотен диапазон на микровълните 1-500GHz). В още по-напреднал етап от разработките, експериментирали с пазотрон, способен на 100 микросекундни импулси с мощност 1-5MW, а някои модели достигали до 7GW.

Когато намериш,доставиш или произведеш Gunn диод с тези характеристики може да се говори за експеримент в който да се докаже или отхвърли работната теза която е представена.

След като си такъв голям капацитет предложи алтернатива чрез която да се осъществи експеримента съобразно нашите скромни възможности.

mind:
Моето мнение е, че не може да се дава определение "антигравитационен"на всеки вид реактивен
двигател. Аз лично, не съм чувал микровълните (а и каквито и да е други вълни) да създават
тяга, без значение от честотата и формата им. Ако допуснем, че имат някакво взаимодействие
с етера (също недефинирано понятие), би следвало реактивната тяга да е между него и
 излъчвателя на микровълни, което пък противоречи на отразяването им в земята и връщането им
обратно в магнетрона/визирам картинките на hiparh/. Освен това, се споменават мощности от
порядъка на мега и гигавати, които практически са от външен източник и дали има или няма
такъв гън диод е без значение.

П.П. Радико ме е преварил.

caduceus:
"Невъзможните" неща са се случили много отдавна - само че вие не знаете   ;) И понеже ми е жал да чета какви ги приказвате, ето малко инфо с факти - просто за допълнително самообразоване:
http://www.rexresearch.com/piggott/piggott.htm
http://www.rexresearch.com/rotarb/rotarb.htm
http://www.rexresearch.com/kowsky/kowsky.htm
Специални поздрави на Хипарх!  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия