Форум > Препратки, сайтове, източници
Невъзможните неща започнаха да се случват ...........
hyparh:
Mito_kupona, не бива така наведнъж да се дава такава информация... трябва много внимателно и полека :D Сега се приготви да "скочи" сума ти народ ;D
juliang:
--- Цитат на: mito_kupona в Ноември 22, 2018, 10:16:53 pm --- От къде на, къде ще ми умножават ток по напрежение, за да получат мощност, та това, са две различни величини, и какво обуславя необходимостта от умножаването на тези величини, какво, когато се знае и е доказано, че умножението е просто едно събиране на едно число N пъти. Умножение-такава операция не съществува, както и отрицателни величини в природата.
--- Край на цитат ---
От къде на къде ще се умножават нютони по метри? А как така ще се делят километри на часове?
Аtos:
--- Цитат на: mito_kupona в Ноември 22, 2018, 10:16:53 pm --- Свалете си капаците, огледайте се около вас и се опитайте да мислите логически, забравете глупостите, с които са ви напълнили главите, докато сте „учили“.
А всичко изградено в природата е плод на висша логическа мисъл, тук няма случайности и коефициенти, както и величини със знак минус........
--- Край на цитат ---
Няма как, Мито!
Капаците са занитени към черепа! Махането им може да има летален изход :D
Поне аз, когато се опитам да мисля нешаблонно, получавам тук яростен отпор - измислял съм си постановки, променял съм условия (според мен-догми), не трябвало да се мисли, разбираш ли...камо ли извън рамките!
Откажи се...
Михаил Кузмов:
No comment!! Само един въпрос? Как така ползвате всички създадени технически блага от цивилизацията, а от друга страна заебете ги!?
tobo1:
Ех г-н Кузмов, нима така наречените от вас блага са върхът на сладоледа, така ли мислите? Не разбирате ли че става въпрос за мнооооого по-големи блага до които нямате възможност да се докоснете, нито да видите, нито дори да чуете за тях? Прочетете отново последните редове от Мито и наистина се замислете.
--- Цитат на: mito_kupona в Ноември 22, 2018, 10:16:53 pm ---...
Свалете си капаците, огледаите се около вас и се опитаите да мислите логически, забравете глупостите, с които са ви напълнили главите, докато сте „учили“.
А всичко изградено в природата е плод на висша логическа мисъл, тук няма случайности и коефициенти, както и величини със знак минус........
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия