Форум > Препратки, сайтове, източници

Невъзможните неща започнаха да се случват ...........

<< < (28/32) > >>

Аtos:

--- Цитат на: krasias в Ноември 22, 2018, 12:21:51 pm ---Радико, не е лошо да кажеш на по глупавите си колеги какво е това фейсбук и как се влиза в него, щото аз там регистрация нямам и никога не влизам.

--- Край на цитат ---
Ако изказването ти е сериозно, радвам се, че има още някой, който тотално е игнорирал фейсбук! Ако е майтап - жалко :D
Весо, има вероятност медта да е била напълно защитена, покрита от камъка и в последните няколко години да се е разчупил, не трябва да се пренебрегва тази вероятност! На една от снимките обаче ясно се вижда, че камъкът е "залял" част от счупения порцелан, което е станало след счупването му!
Така че...по-вероятно е да си прав (освен ако "лакът" на проводниците не е вечен).
Остава възможността да е стар траф, залят нарочно после с някаква смола, която наподобява камък след изсъхване.
Знам хора, които се занимават с направа на изкуствени алпинеуми по заведенията. Не ползват истински камъни, но резултатът после е неразличим, ако само го наблюдаваш!

Докато това нещо не се изследва, колкото и да умуваме, ще са само предположения!
А някаква интуиция ми подсказва, че ще се появят големи пречки пред подобно начинание ;)

Един виц:
...из дневника на една кифла...
– Ставам сутринта, поглеждам през прозореца - вали сняг! Не може да бъде! Влизам във фейсбук...мамка му, вярно било...!

Радико:
Ами това е един форум дет много прилича на нашия и като потърсих Исмет Смайли той ме попита: Ама вие View the profiles of people named Ismet Smiley Prošić ли търсите. Аз викам Да него.
Не нямаме тука такъв човек, пробвайте нещо друго или някъде другаде. Мисля, че нищо не си изгубил от това, че не си там.

GreenHulk:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 22, 2018, 09:08:40 am --- да включат тъй да се каже техния махален спектрален анализатор /висящия център  :D/ 

--- Край на цитат ---

https://www.youtube.com/watch?v=Vd00aU7yV-o

Facta, non verba!

(може и така, тука дали не ги удря в земята с 14 кг....)

x_name41:
килограмът вече не е килограм, пише на страниците си сайта vesti.bg. Според източниците старият "голям К" (както са го кръстили учените) съставен от 90% платина и 10% иридий, вече не бил във форма така както трябва и не отговарял на капризите на учените, затова килограмът чиято стойност възлиза на около 22000€, щял да бъде прибран (присвоен) във джоба на някой от присъстващите на заседанието по въпроса учени

mito_kupona:
Не мога да твърдя, че това нещо е на хиляди години, но знам със сигурност, че в Индия има една метална колона, железна с примеси на алуминии и не знам, какво още, но не и злато и тази колона няколко стотин години стои на площада на един град и не ръждясва изобщо, а на колко годиние, никой не знае. При строителството на един мост в Русия, когато са копаели основите, са се натъкнали на някакви огромни метални подпори или не знам точно , какво, които са били излкючително твърди и не са били ръждясали, въпреки че са били в земята, Господ знае колко време.
     Така, че ако някой си мисли, че нашата цивилизация е върха на сладоледа, жестоко се лъже. Ние сме все още с две думи „aquare destilat“ или гола вода. Защо инженерите използват няколко хиляди коефициенти, за да си натъкмят изчисленията и да им се получи накрая машинката, ами защото математиката, която ползват е тотално сгрешена, сбъркана из основи.
     От къде на, къде ще ми умножават ток по напрежение, за да получат мощност, та това, са две различни величини, и какво обуславя необходимостта от умножаването на тези величини, какво, когато се знае и е доказано, че умножението е просто едно събиране на едно число N пъти. Умножение-такава операция не съществува, както и отрицателни величини в природата.
     Свалете си капаците, огледаите се около вас и се опитаите да мислите логически, забравете глупостите, с които са ви напълнили главите, докато сте „учили“.
     А всичко изградено в природата е плод на висша логическа мисъл, тук няма случайности и коефициенти, както и величини със знак минус........

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия