Форум > Препратки, сайтове, източници
Невъзможните неща започнаха да се случват ...........
PyroVeso:
В природата няма самородна мед, нито желязо, което е показателно. 20 000 години - абсурд. За толкова време, подложено на дъждовете и атмосферните влияния, може да оцелее само златото и донякъде среброто и алуминият (последният - понеже образува на повърхността си непропусклив за влагата оксиден слой). За платината и родият не съм сигурен, но платината може би също би издаянила.
Всички други метали в продължение на няколко десетки, до няколко стотици години (в зависимост от размера на предмета) стават на ръжда/патина.. абе на съответната руда.
Ма виж, ако устройството концентрира оргона си е друга работа... Предметът може и да е от бъдещето дори, при това положение! Или пък да е конструиран така, че постоянно да осъществява оргонно самовъзстановяване...
Радико:
Его и следващия на който не му изнася написаното от мен и се прави на ощипана мома.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Ноември 22, 2018, 09:44:15 am ---Интересно защо никой не забеляза това което предположих , или го забелязаха първо тези на които не им изнася.
Тъпациии снимките са умишлено окепазени за да си кажете:
...... Ако не сте много тъпи ще умрете от смях.
--- Край на цитат ---
Колга, да си призная, изключително ти се отдава да нюхаш онези, които слагат прът в колелото на науката и напредъка, и работят за тъмните сили - банкери, илюминати и т.н., да не казвам сиви извънземни. :D
Но който си е умен, умен си е, тъпаците от форума вярно нищо не разбират, как ще забележат, че някой нарочно е окепазил снимките, за да скрие антигравитоционния характер на находката - ми няма как. ;D
Аз мисля, че без камъка-магнитопровод това чудо няма да полети. :)
Радико:
Не мислиш ли, че изваждането на част от съдържанието на цитата е с цел промяна на контекста е доста тъпа идея. Карай да върви, за мен е по важно, че имам под ръка за анализ реактив със името "ЕДМ" Бурната отрицателна реакция на този реактив може да се приема като знак за висока степен на достоверност.
krasias:
Радико, не е лошо да кажеш на по глупавите си колеги какво е това фейсбук и как се влиза в него, щото аз там регистрация нямам и никога не влизам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия