Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Съществува ли частица ...
ful:
"ЕТЕРА" не е материална субстанция, а "самото пространство" т.е това е "Тъмната материя".
Това е пълен "научен" хаос. Излиза че ЧД поглъща заедно с материя и пространство. Тогава
астрономите нямаше въобще да ги виждат. Засега никой не знае какво представлява ЧМат.
тя е95% от всичката материя във вселената а "нашата" е останалата. Все още никой не е
установил наличието на грав.вълни.Много опити но няма резултат. Кажи какво под "ЕТЕР"
е разбирал НТ. Мисля че за него това е пространство където има много енергия.И не пол
зва понятия за нея "мръсна и чиста".
edin:
Етерът не е материя, но пък материята е етер ( + вълни три вида). И кво стана? ХаОс ;D
Мен ако питате, ЧД изсмуква вълновата информация на материята и остава чист етер + магнетизъм и електричество.
Вълните имат не две, а три съставки. Електрическа, магнитна и информационна
Бай Тюрен, евала на него. Физикалните радиестезисти, работят с магнитната и електрическа съставка, а менталните с информационната.
Ако на материята и махнете информационната съставка, няма да има какво да организира структурата на вълните и етера в нея! На информационната съставка и казват и торсионно поле. Опитите с такива полета са довели до получаване на много интересни резултати.
Аtos:
--- Цитат на: ful в Май 13, 2015, 09:57:37 pm ---"ЕТЕРА" не е материална субстанция, а "самото пространство" т.е това е "Тъмната материя".
Това е пълен "научен" хаос. Излиза че ЧД поглъща заедно с материя и пространство. Тогава
астрономите нямаше въобще да ги виждат.
--- Край на цитат ---
Именно!
Кой астроном е ВИЖДАЛ черна дупка? Няма такъв! Черните дупки ги засичат само по изкривяването на пространството, силната гравитация и някои лъчения идващи от тях!
Естествено, че тези 95% тъмна материя са самото пространство!
Самата теория за "ГРАВИТАЦИОННИ ВЪЛНИ" е погрешно схващане!
Няма такива ВЪЛНИ - не са вълни!!!
Ако бяха вълни, гравитацията щеше да има Ч Е С Т О Т А!!!
Относно Тесла питаш...какво е имал в предвид под ЕТЕР...ами - самата среда, пространството около (и вътре в ) нас! То е наситено с енергия, която не можеш да извлечеш с познатите ти "научно - конвенционални" методи!
Тесла е имал ПРЕКОГНИТИВНО схващане на процесите, за някои от тях дори е нямал понятия, с които да ги обясни!
Не забравяй, че "научната" среда тогава е била далеч по-консервативна (разбирай - задръстена), отколкото сега! Въпреки, че разликата не е толкова голяма...:)
Но...защо намесваш Тесла изобщо??? Ти нямаш ли своя мисъл? Вникваш ли в нещата, които излагам? Успяваш ли?
Питам чистосърдечно, не влагам упреци или нападки...
А под ЧИСТА ЕНЕРГИЯ имам в предвид информацията в другия и вид - чисто енергиен, без МАТЕРИЯ! Трудно е да се вмести в представите на повечето хора!
Енергията във вида, в който я използваме е извлечена от МАТЕРИЯТА ни. Ползваме само тая част от нея, която е "страничен продукт" - излишък при трансформиране на една материя в друга (при хладилниците е обратният процес).
Един учен мъж беше казал някога, че енергията на чаша материя е в състояние да изпари световния океан - вярвайте му!
ful, имаш умствен потенциал, довери се на него, излез за малко от заучените неща, на тяхна база си създай своите СОБСТВЕНИ размишления :)
--- Цитат на: edin в Май 13, 2015, 10:43:58 pm ---Етерът не е материя, но пък материята е етер ( + вълни три вида). И кво стана? ХаОс ;D
Мен ако питате, ЧД изсмуква вълновата информация на материята и остава чист етер + магнетизъм и електричество.
Вълните имат не две, а три съставки. Електрическа, магнитна и информационна
Бай Тюрен, евала на него. Физикалните радиестезисти, работят с магнитната и електрическа съставка, а менталните с информационната.
--- Край на цитат ---
edin, незряло, незадълбочено!
Материята НЕ Е етер!
Тя само се поддържа от него-от малка част от енергията му!
И спрете с това "ИЗСМУКВАНЕ"!!!
Няма ИЗСМУКВАНЕ без НАЛЯГАНЕ!!! Разберете го!
Както атмосферното налягане натъпква въздуха с боклуците в прахосмукачката ви!
Или ще ми кажеш, че твоята прахосмукачка прави вакуум повече от 1 атмосфера???
Има ТРАНСФОРМАЦИЯ на информацията от материя в енергия, точно поради липса на ЕКРАН-етер!
Това за радиестезистите е така, но в "нашето" пространство и измерение! И за торсионните полета е така - те черпят енергията си от етера и така поддържат информацията във вид на МАТЕРИЯ!
И не става дума за вълни досега.
--- Цитат на: edin в Май 13, 2015, 10:43:58 pm ---Ако на материята и махнете информационната съставка...
--- Край на цитат ---
Това е абсурдна постановка!!! Как не разбираш?
Все едно да кажа "Ако на хляба му махнем брашното"...даже обратното - ако от брашното махнем хляба...? Ако от конците махнем дрехата...?
Абсурдно е! Материята няма информационна съставка! Самата материя е СЪСТАВКА ОТ ИНФОРМАЦИЯТА - ПРОЯВА НА ИНФОРМАЦИЯ!
Как не ме разбирате, бре...
edin:
Atos, не си в положение да ми даваш оценка. Вземи изучи Тюрен и пак можем да обсъдим нещата. Не знам какво си чел, но те е вкарало в улица без изход. Най- задълбочените изследвания са тези на Тюрен. Ако ще ги оборваш, първо изучи радиодезинтеграцията. Изследванията на Тюрен са потвърдени от хиляди негови последователи. Чети и сам се убеди.
И да не забравя, филма Матрицата. Гледай и мисли.
Аtos:
edin, НЕ ТИ ДАВАМ ОЦЕНКА!
Ако си забелязал, прецених това, което си написал, не ТЕБ!
Не преценявай спрямо своите стандарти!
Ако ти си чел нещо конкретно и само тогава можеш да мислиш (на негова база), то не е универсално за всички!
Разбрахме, че си чел Тюрен, преди 2-3 месеца, как само го разбрахме ейиии!
Направо се чудя как си живял и с чия помощ си мислил, допреди да го прочетеш???
Човекът е написал верни неща, но процесите не се изчерпват с неговия труд, не изпадай в смешна ситуация!
Понеже нещо си се засегнал сега, издребняваш в някакви отклоняващи нападки.
Аз ти излагам теория, която обяснява толкова процеси и прави връзка между тях, ти ме питаш - чел ли си еди-кое си?
Не ме питай!
Мисли?
Не ми цитирай само тоя и оня...ако проследиш постовете ми, ще забележиш развитие на теорията, която изложих, това предполага МИСЪЛ...
В електрониката съм "папагал", признавам си, но в квантовата механика имам разбиране, което е непонятно за теб явно.
Запознай се с повечко теории и реални изследвания (от тези на Тюрен), съпоставяй, преценявай и си изгради СОБСТВЕНО виждане, тогава ще говорим пак.
Аз ти обясних защо смятам, че не е правилно изказването ти. Изложих своите ДОВОДИ!
Обори ме, но със своя мисъл и заключения, не папагалски - щото (видиш ли) Еди Кой си бил казал или писал така...!
И точно- филмът "Матрицата" дава нагледна представа за някои неща (с малки изключения, бих ти ги споделил, ако забележа мисъл от теб). "Матрицата" има над 40 нива на възприемане, безсмислено е да ми го даваш като аргумент, понеже и аз мога да го направя със същата сила!
Не твърдя, че това, което съм написал е ВЕЛИКАТА ИСТИНА...това е просто една теория, в края на краищата!
Ако виждаш някъде противоречия - покажи ми ги, това е идеята?
krasias, твоя "поддръжнически" пост го оставям (засега 24 часа) без коментар - не носи нищо, нито грам идея!
По-добре не пиши нещо, за което нямаш представа (ако имаш - покажи с размисъл)!
П.П.Малко ми е комично как споря с вас, поправяйки правописните ви грешки...да не се засяга никой, това ми е задължение, все-пак... :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия