Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Съществува ли частица ...

<< < (22/27) > >>

RUS:
Моя пост беше споделено наблюдение и въпросите си бяха съвсем риторични.
Когато нямаме ясна идея,теория и доказателства  за непроявения ред ние наричаме  с разума си поредицата от събития-случайност.
Но дълбоко в нас нашата интуиция ни подсказва съвсем други идеи и пътища които е само въпрос на време да бъдат доказани и осъзнати.

Случайност е когато Бог се намеси, оставайки анонимен.
Алберт Айнщайн

ful:
Atos,наистина чувството че сме продукт на случайност (която съвсем не е проста) е неприятно,
и потискащо, защото води към мисли за  някаква обреченост, която също е случайна и от нея
сега (космическа атака на тяло с  голяма маса и скорост) както казват учените няма противо
действие. Нужната енергия е в РПЗ, намиращисе и разположени в ЗМП.Тя е колосална за нея
НТ е знаел 55г преди офицалното им откриване през 1958г. Лошото е че незнаем как да я из
ползваме т.е няма метод и у-тво за получаване и насочване. Сега НАСА чрез спътници проучва
как слън.вятър зарежда РПЗ и как ЗМП разпределя електрическите товари в тях. Тази енергия
е неизчерпаема докато има Слънце и ЗМП.В човешката история има 3-4 случая на стимулирано
локално разреждане наРПЗ в/у земната повърхност(Содом и Гомора,Мохенджо-Даро и Тунгус
ката катастрофа(феномен) и днес могат да се видят следи от "небесния огън" и на др.места.

Аtos:
ful, извинявай за откровеността ми, но ти за мен си типичен пример за "академично" школуван и ограничен ум в "научната" догматичност!
Твоята праволинейна прагматичност ме убива...
Докато човек не се научи да разчита усещанията си и да им се доверява в познавателен аспект, ще е далеч от истините на познанието!

П.П.Моля те (искрено), внимавай като пишеш - няма друг съфорумец, който да прави толкова правописни грешки в един пост като теб, нищо лично, но ми е доста ангажиращо:)

ful:
Atos, прав си за правописа и не за познанието.В него има установени закони в които няма чувства и усещане, а реалност проверявана стотици хиляди пъти.Не давай оценки за хората, които не познаваш!

edin:
Въпросът е какво е "реално (ст)"? Май и това, всеки си го тълкува сам за себе си. С проверените неща, ситуациятя е същата. Всеки вярва на такива проверени неща, до където му стига съзнанието. Във филма "Матрицата", има следната реплика. " Никой не може да види, отвъд нещата, които разбира". Кратко и ясно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия