Форум > Препратки, сайтове, източници
Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен
edin:
Мерси, че ги просветли, обаче изпускаш малка подробност. Всички практически резултати, са постигнати, благодарение на системата "човек-махало" или "човек-багета". Никакви други измервателни уреди, не се ползват! Затова и сарказмът ти е нелеп и неуместен.
Пак ще напомня, че единствено и само, практическите резултати, са единственото доказателство, за един научен подход. Съвсем друг е въпросът, дали някой смята за научен подход, само това, което официозите са постановили.
Ще ви разкажа, една интересна случка, от моята практика. През 2015г. си направих мултисензорно изследване с уред Сенситив Имаго и понеже жената, която прави изследванията се оказа отворена за нови неща, предложих и да сравним измервания на уреда, с мое измерване с махало. Имам голямо доверие на уреда, защото доста мои приятели и роднини го ползваха за изследване, с отличен резултат. Опитът целеше да установи, дали хранителна добавка е подходяща за нея. Жената извади капсули с прашец от някакъв китайски бор, като ми каза, че това било, много полезно за нея, когато го е мерила на уреда. Хванах и дясната ръка, като с моята дясна, държах зелено радиестезично махало, а тя с показалеца на лявата ръка, посочи от 1см, една таблетка от прашеца. Махалото се завъртя наляво, което означаваше, че прашецът, не е добър за нея. Веднага след това тя се включи към уреда и резултатите бяха, 6% влошаване на жизнените и показатели от прашеца. Подчертавам, че предварително бях информиран, че прашецът е добър за нея, което е предпоставка за подсъзнателно програмиране и опорочаване на резултата. Това щеше да е факт, ако нещата се свеждаха до внушение, но не стана така! Методът работи!
Аtos:
--- Цитат на: edin в Февруари 09, 2017, 10:50:32 pm --- Жената извади капсули с прашец от някакъв китайски бор, като ми каза, че това било, много полезно за нея, когато го е мерила на уреда.
.................................................................
Махалото се завъртя наляво, което означаваше, че прашецът, не е добър за нея. Веднага след това тя се включи към уреда и резултатите бяха, 6% влошаване на жизнените и показатели от прашеца.
--- Край на цитат ---
Извинявай, не оспорвам достоверността на написаното от теб, но ми убягва смисъла при подобно изразяване (тези места, в черно) ?
Какво е мерил този уред?
nizo:
--- Цитат ---Какво е мерил този уред?
--- Край на цитат ---
Уреда е мерил наличие на разум в стаята и е измерил едва 6%. ???
edin:
--- Цитат на: atos в Февруари 10, 2017, 11:59:52 pm ---Извинявай, не оспорвам достоверността на написаното от теб, но ми убягва смисъла при подобно изразяване (тези места, в черно) ?
Какво е мерил този уред?
--- Край на цитат ---
Явно не си запознат с подобни уреди. Уредът мери, как дадено лекарство, храна или добавка, се понася от организъма на даден човек.
--- Цитат на: nizo в Февруари 11, 2017, 07:49:58 am ---Уреда е мерил наличие на разум в стаята и е измерил едва 6%. ???
--- Край на цитат ---
С незнанието и невежеството, не се спори 8)
Аtos:
--- Цитат на: edin в Февруари 11, 2017, 08:28:21 am ---Явно не си запознат с подобни уреди. Уредът мери, как дадено лекарство, храна или добавка, се понася от организъма на даден човек.
--- Край на цитат ---
Да, разбира се, че не съм запознат, иначе защо бих питал, според теб?
Обясни в резюме най-схематично каква методика за мерене и индикация се ползва? Няма капан, въпросът ми е чисто технически, за да мога да си обясня забелязаното противоречие, превръщайки го в недоразумение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия