Форум > Препратки, сайтове, източници

Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен

<< < (22/28) > >>

edin:
Този уред, има и аналози, известни като Оберон и Метатрон.
Малко инфо https://bioskener.alle.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80/
http://sensitivimago.eu/si_models.php

Нещо, само за вълни говорят ;)

Мои приятели с дебели папки изследвания, ходиха на диагностика и всичко се потвърди на 100%, като научиха и много неща, които не знаеха. Интересното е че ако имаш нещо вродено, направо ти го изписва. Това е изумително. Как тая машина, разбира, кое е наследствено и кое е придобито. Шах с пешката. Уреда, прави  и Вега тест, за хранителна съвместимост. Може да тества, дали някое лекарство е за теб и колко ще помогне. Може да определи и хомеопатичен препарат и добавки. Базата му с данни е брутално голяма.

ndm:

--- Цитат на: edin в Февруари 09, 2017, 10:50:32 pm ---Хванах и дясната ръка, като с моята дясна, държах зелено радиестезично махало, а тя с показалеца на лявата ръка, посочи от 1см, една таблетка от прашеца. Махалото се завъртя наляво,

--- Край на цитат ---
Пропускате много важен атрибут, а именно, че махалото е зелено. Ся, за врътката наляво вече е ясно, че метода си работи.

Аtos:
edin, ти за мезе ли ме вземаш?
За този апарат съм чувал, не съм те питал дали работи или не! Ясно ми е, че работи!
Питам те как се осъществява диагностиката, ти ме пращаш да гледам филми, за да видя, че работел?
Нали си го виждал, бре, що не разправяш?
В камера ли те слагат, електроди в задника ли набиват или те прекръстват с някой датчик?
Как става на практика?
Какво мери и как го мери, технически си грамотен, няма как да смоташ обяснението!

Искам да си изясня как хем го е мерила на уреда, че е полезно за нея, хем после е измерила, че и понижава жизнените показатели на същия уред? Как се е "включила към уреда", с щепсел ли или с друго?
И ако дотогава не е била включена към този уред, как е установила (при първото измерване), че е бил добър точно за нея?
Излиза, че има два противоположни резултата за нея от един и същ прашец, от един и същ уред?
Не разбирам?

edin:
Уредът измерва, моментното състояние, точно както и в радиестезията се измерва моментното състояние! Това обяснява ли вече нещата? Изясни ли си нещата?
Щом искаш технически подробности, добре.
Сядаш, слагаш си ръцете на две метални пластини, едни слушалки и към гърлото ти свети, един лазер. Гледаш монитор, където последователно се показват, схематични изображения на органите. В слушалите започват да се чуват различни тонални комбнации. На екрана по органите започват да се появяват кръгчета, квадрати или триъгълници в различен цвят, в зависимост от състоянието на клетките. След това резултатите се разчитат от оператора. Предварително се задава в компютъра, какво ще се изследва и може да се избира, ако е нещо конкретно. Уреда изпраща гигахерцови вълни и нискочестотни звуци и следи обратната биологична връзка. Меридианите на ръцете и тяхната проводимост, която се изменя, според сигналите и според състоянието на клетките.
Сега, да не поискаш и схемата?

edin:

--- Цитат на: ndm в Февруари 11, 2017, 08:27:59 pm ---Пропускате много важен атрибут, а именно, че махалото е зелено. Ся, за врътката наляво вече е ясно, че метода си работи.

--- Край на цитат ---

Зеленото предпазва махалото, от реманентни вълни!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия