Форум > Филми, видео лекции

Може би така древните са направили Стоунхедж (и пирамидите, и ...)

<< < (4/8) > >>

макс1962:
В "novini.bg" с вчерашна дата има статия по темата.
На видеото се вижда дата 30.09.2000. Защо чак сега се публикува?

Радико:
Елементарно Макс
Сега са го прочели в този форум сега го публикуват. ;D ;D ;D
Този форум се следи с интерес от доста медии "А и не само от медии"  ;)

макс1962:
Искаш да ми кажеш да внимавам ли?

Иван Димов:
   Екс_наме41, ти ме разби с този Лийдскалнин. Особено с това "древно" чернобяло рекламно клипче. Чак сега ми се изясни защо толкова много се говори за това - успешна рекламна стратегия. Говори се за някакви тайнствени сили, а се показа най-обикновен скрипец (система от макари и синджири). А "вечният магнитен държач" е направо смехотворен и елементарен. Такива "държачи", но само че електромагнитни има във всяко предприятие, изкупуващо желязо като вторична суровина и представлява най-обикновен електромагнит. Но рекламата явно си я бива щом толкова години все още действа на масовото съзнание.
   Тук ще прибавя още един рекламен израз, който се употребява в един американски филм: "Само неговата мощ е по-голяма от неговата тайнственост" - става дума за някакво фантастично трансформиращо устройство.

Радико:

--- Цитат ---Искаш да ми кажеш да внимавам ли?
--- Край на цитат ---
Не се притеснявай чак толкова много Дейността на хора като нас се следи и от "силни на деня хора", Които са притеснени от това, и от такива, които имат остра  нужда от скорошен положителен завършек. Така че на практика е важен единствено въпроса, кои ще стигнат при тебе първи при евентуален положителен резултат. Моето мнение е, че при положителен резултат е необходимо масирано оповестяванекоето ще обезсмисли определени действия спрямо единичен индивид. Невъзможно е от библиотеката в Грац да скочат 30 000 човека едновременно нали. А за възнаграждението не е необходимо да се притесняваш при сегашните информационни технологии няма начин да не получиш достатъчно. Е, стига да не искаш прекалено много. Защото най гладният човешки орган е окото и когато цената се определя на око горна граница няма  ;D

--- Цитат на: Иван Димов в Януари 27, 2015, 10:05:12 am ---   Екс_наме41, ти ме разби с този Лийдскалнин. Особено с това "древно" чернобяло рекламно клипче. Чак сега ми се изясни защо толкова много се говори за това - успешна рекламна стратегия. Говори се за някакви тайнствени сили, а се показа най-обикновен скрипец (система от макари и синджири). А "вечният магнитен държач" е направо смехотворен и елементарен. Такива "държачи", но само че електромагнитни има във всяко предприятие, изкупуващо желязо като вторична суровина и представлява най-обикновен електромагнит. Но рекламата явно си я бива щом толкова години все още действа на масовото съзнание.
   Тук ще прибавя още един рекламен израз, който се употребява в един американски филм: "Само неговата мощ е по-голяма от неговата тайнственост" - става дума за някакво фантастично трансформиращо устройство.

--- Край на цитат ---

С голямо прискърбие обявявам, че току що падна поредната жертва на практиката на "ОНИЯ" наречена "хиперболизирано дискредитиране". Дано намери още малко сили и се изправи и изтръска от калта на блатото. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия