Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров
PyroVeso:
"След малко експерименти и някои довършителни работи, може да се направи т.нар. двигател, работещ със вода.".
Това е все едно да кажеш: "След малка разходка и няколко хапвания по пътя, може да стигнеш и до Луната!"
Еми то "може" (в малоумните фантазии на някой илитерат), ама кой е стигнал до Луната по този начин?
Не мога да разбера, наистина ли си толкова ТЪП и незапознат със света около себе си, и законите, които го движат, та не можеш да разбереш, че всичката енергия в твоята "установка" идва единствено и само от вложеното електричество? Или пък просто се опитваш умишлено да вкарваш хората в заблуждение с цел - лично облагодетелстване? И в двата случая - много зле за тебе...
"Колко голяма била светкавицата"... ами колко е "голяма"? Все едно да вържеш един светодиод и да кажеш: "Вижте колко повече светлина дава, в сравнение с крушка с нажежаема жичка, захранена със същата електрическа мощност!". Значи диодът произвежда енергия "от нищото" и затова свети 5-7 пъти по-интензивно, така ли?
Лошо, Седларов! Лошо...
merlinbg:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 01, 2020, 02:22:25 am ---Номак, внимавай когато си близо да чешмата! Не пускай водата, щото текне ли пожара ти е в кърпа вързан! Не викай пожарната, те гасят с вода и не знаят че гори! Ситуацията може да стане напечена!
--- Край на цитат ---
Не се гаси туй, що... нема палене!!!
владимир димитров:
Pyrovesо толкова съм Тъп, че измислих двигател, който още не можеш да схванеш!! https://youtu.be/rNYYpxRhHPc Движи ли се бутолото,или хода е толкова бърз че не го виждаш?? Туй дето му викаш светодиод ;)ама ти не си виновен!!
Както ме посъветваха вече няколко пъти нивото в този форум е много низко за представяне на каквито и да е резултати ..
Ще има презентация в медиите ,след това ще разкрия схемата..
Имайте малко търпение !!
VITAN:
--- Цитат на: владимир димитров в Октомври 01, 2020, 11:03:45 am ---Както ме посъветваха вече няколко пъти нивото в този форум е много низко за представяне на каквито и да е резултати ..
--- Край на цитат ---
Баце, ако има по-висок > кажи. Да се преместя. Има по-високи, но са строго професионални, не са за вятър и мъгла. Върви там и пробвай...
--- Цитат на: владимир димитров в Октомври 01, 2020, 11:03:45 am ---Ще има презентация в медиите ,след това ще разкрия схемата..
--- Край на цитат ---
Един такъв (даван по медиите) почти всеки месец го гледам да маха крачоли.
Защо ли не си впрегне СЕ-то и да джитка с него не знам.
Ма мое акъл да не ми стига, знам ли 8)
montanar:
Димитров - явно си толкова си "умен" че не схващаш случващото се при постановката и си мислиш че си хванал шефа за шлифера.
Ако действително се случваше разпад на водата какъвто си въобразяваш разширението щеше да е доста по-голямо а в случая инаш елементарно изпарение последвано от кондензация поради голямата топлоемкост на шприца - и то се вижда че след няколко цикъла шприца се нагрява и процеса на кондензация се забавя
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия