Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров
krasias:
--- Цитат на: владимир димитров в Октомври 01, 2020, 11:03:45 am ---Pyrovesо толкова съм Тъп, че измислих двигател, който още не можеш да схванеш!! https://youtu.be/rNYYpxRhHPc Движи ли се бутолото,или хода е толкова бърз че не го виждаш?? Туй дето му викаш светодиод ;)ама ти не си виновен!!
Както ме посъветваха вече няколко пъти нивото в този форум е много низко за представяне на каквито и да е резултати ..
Ще има презентация в медиите ,след това ще разкрия схемата..
Имайте малко търпение !!
--- Край на цитат ---
Владко, много си зле мойто момче, ама много. Толкова си зле че само в BG-Mamma могат да ти се вържат на измишльотините и не форума е с ниско ниво а глупостите дето представяш са уникални и на друго място биха те изхвърлили ВЕДНАГА без да се замислят. Чудя ти се на уникалния "интелект", бре що хабиш енергията на импулса с тая вода и спринцовка. Що просто не вкараш тоя импулс в един електромагнит да видиш сам колко в повече енергия ще изкараш, просто пробвай и повече не ни занимавай с някакви велики глупости.
владимир димитров:
Krasias
Електромагнита ще направи ли два хода с един кратък импулс ве Глупако ?
с тези импулси с които работя няма да има време да мръдне!!!
Защо си показвате простотията поне си мълчи като няма, какво да напишеш или покажеш.
krasias:
--- Цитат на: владимир димитров в Октомври 01, 2020, 12:42:13 pm --- Krasias
Електромагнита ще направи ли два хода с един кратък импулс ве Глупако ?
с тези импулси с които работя няма да има време да мръдне!!!
--- Край на цитат ---
А ти пробвай де, преди да раздаваш разни титли, щото след пробата ще останат за тебе.....
владимир димитров:
Krasias
Готов си да промениш едно от фундаменталните взаимодейсвия във Физиката !!
Предавам се ЧАО
Губете си времето !!!
Не случайно Всички Действащи Изобретатели в този форум се отдръпнаха!!!
Много ме забавлявате,но времето ми е ценно..
Здраве на всички !!
.
ndm:
Ся, разглеждайки нищАта от гледна точка на диалектическия материализЪм и марксиско-ленинската философия, ако така създалата СЕ революционна обстановка не приключи за 7(седем) дена 24.09-1.10.2020 е възможно да СЕ случи контрапреврат, ноо за СЕга белогвардейците хвърлиха кърпата и доволно СЕ отдръпнаха на острова на блаженството при другите Изобретатели.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия