Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (134/141) > >>

PyroVeso:
Я?
Къде можем да го видим този автомобил в движение?
Да изминем 100-200 км. с него?
Или отново само празни приказки?

EDM electronics:
madsatbg, а прави ли опит за замозахранване, би трябвало да се получи?

Самозахранването е най-сигурният метод за доказване на КПД над 1-ца.

Радико:
EDM
Помниш ли как устройството на Joro "даваше" КПД 150%  А дали не бяха и повече?  Но на инат категорично отказваше да работи със ток произведен от самото него.
Е аз залагам, кво залагам, аре една каса бира, че тук ще имаме аналогично инатливо поведение. Кой ще приеме облога.

EDM electronics:
Ами то по принцип няма никаква нужда от измервания и приказки колко точни били уредите, да се развие една теория на тази тема от 10 и нагоре страници, за да се забрави съществото на темата  ;), дет сЪ вика в 3-та глуха, ами просто се връзва входа с изхода, поставя се един товар, да не е светодиод, най-малкото крушка от фенерче и работата готова. Ама има ли някой смелост да го направи това?  :D Иначе как да се представи, като изобретател? Как да си оправдае годините загубено време? Никой не е искал до го губи, но така се получило. Хайде и другите до си го загубят...

madsatbg:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 01, 2020, 08:12:16 am ---madsatbg, а прави ли опит за замозахранване, би трябвало да се получи?

Самозахранването е най-сигурният метод за доказване на КПД над 1-ца.

--- Край на цитат ---

Не съм правил опити за самозахранване. Защото...колегата както винаги се е изказал много точно, не искам.

--- Цитат на: Радико в Май 01, 2020, 08:49:59 am ---EDM
Помниш ли как устройството на Joro "даваше" КПД 150%  А дали не бяха и повече?  Но на инат категорично отказваше да работи със ток произведен от самото него.
Е аз залагам, кво залагам, аре една каса бира, че тук ще имаме аналогично инатливо поведение. Кой ще приеме облога.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: madsatbg в Май 01, 2020, 01:15:21 am ---Задаваш въпрос в Mazeto.net - всички ти обясняват колко си тъп да задаваш подобни въпроси.  :-\
И как това не може да бъде.
Ами извадете си ръцете изотзад, налепете една схемка и тогава говорете.

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия