Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (133/141) > >>

VITAN:
Брат,
Няма лошо, но в близко бъдеще ще имам свободно време вечер, а вечер - само, ако ми дойде музата.
Трябва да кажеш параметри.
Ти си конструктора, дизайнера (демек).
Не знам какво искаш, какви параметри, какво целим....
Ако го направиш като техническо задание, със сигурност някой може да ме изпревари.
Аз не виждам много логика в тази "велика" схема, за мен има дисбаланси в нея (от там идват и тия 110%),
но няма да споря...
Иначе симулацията е простичка, дано да формулираш пълно техническо задание  :D 8)

VITAN:
До колкото разбирам, това трябва да оперира с мощности.
Не видях охлаждане на ключовете.
А и то май няма отделено място за тях (не, че е фатално при теб).

Altium:
madsatbg, показаните схеми са неработоспособни!!! - няма откъде да се затвори веригата на токовете, понеже липсва силовият +Vcc.

Явно ги е рисувал психично болен човек, който няма абсолютно никаква представа от електротехника.

Радико:
Абе то означението Vcc може да е пропуснато и от прибързване, ясно е къде трябва да се сложи, но с него и без него не виждам как тази схема ще постигне някакъв ефект освен този да се ползва като токоограничител. Нищо повече. А на мадсат бих препоръчал да се обърне към Юлиян да му обясни той, че го прави по добре: какви са разликите между евтините мултицети и тези на които се мъдри напечатан надписа "true RMS" Че ако аз ти го обяснявам може и да не ме разбереш.

madsatbg:

--- Цитат на: Altium в Април 30, 2020, 09:48:28 pm ---... няма откъде да се затвори веригата на токовете, понеже липсва силовият +Vcc....

--- Край на цитат ---
За да си отговориш защо и от къде идва силовото +Vcc ще трябва да почетеш повече цялата тема от началото и да вникнеш какво иска да каже автора.... ;)

--- Цитат на: Радико в Април 30, 2020, 10:04:32 pm ---... А на мадсат бих препоръчал да се обърне към Юлиян да му обясни той, че го прави по добре.......

--- Край на цитат ---

Задаваш въпрос в американски форум по електроника - казват ти колко ще ти струва и ти отговарят. ;)
Задаваш въпрос в руски форум по електроника - всички ти отговарят докато разбереш. ;D
Задаваш въпрос в Mazeto.net - всички ти обясняват колко си тъп да задаваш подобни въпроси.  :-\

Все пак съм доволен, най после някаква реакция. 8)

--- Цитат на: VITAN в Април 30, 2020, 09:07:58 pm ---....
Не видях охлаждане на ключовете.
....

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия