Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (132/141) > >>

VITAN:

--- Цитат на: madsatbg в Април 30, 2020, 10:48:23 am ---Показвам какво съм постигнал с "Ефектора" на бай Чоби : 110%
--- Край на цитат ---
Вземи предвид какво писах, сметни точно площите на осцилограмите и ги хвърли тия китайски ментета.
При малък форсмажор, вече са дали фира!

Последно трябва да повярваме, че:
1. Имаш повече енергия на изхода от входа? Супер, айде самозахранвай и кърти ц'елио свет!
2. Или трябва вкараната енергия (на постояннотоковият вход най-лесно се мери) да е с около 5% повече от изходната?
3. Или 0%?
4. Или какво?

madsatbg:

--- Цитат на: VITAN в Април 30, 2020, 04:08:55 pm ---
Последно трябва да повярваме, че....

--- Край на цитат ---

Не искам да вярвате, в една друга тема  имаше писано за вярата , религията и т.н, аз си вървя по моята пътека, къде криволичеща, къде трудна за изкачване, къде пропадаща.

Искам помощ за проектиране на ключовете.
За сега съм се спрял на такова решение, до някъде съм ползвал съветите на Димелсофт.

п.с.

Това са част от обясненията на бай Чоби.
"До като едната група се зарежда, другата се разрежда през товара. Така се постига непрекъснат процес. Ако се постави товара постоянно свързан към схемата - няма да работи. Всяка група първо трябва да се зареди и тогава да се употреби по предназначение.Това е задължително условие!!"

Продължвам с комутацията.

madsatbg:

"До като едната група се зарежда, другата се разрежда през товара. Така се постига непрекъснат процес. Ако се постави товара постоянно свързан към схемата - няма да работи. Всяка група първо трябва да се зареди и тогава да се употреби по предназначение.Това е задължително условие!!"
 цитата е от П Р О Д Ъ Л Ж Е Н И Е      ВТОРА   ЧАСТ.

VITAN:

--- Цитат на: madsatbg в Април 30, 2020, 07:08:56 pm ---Искам помощ за проектиране на ключовете.

--- Край на цитат ---
По-конкретно?
Ако владееш Altium - най-добре направи симулация...

madsatbg:

--- Цитат на: VITAN в Април 30, 2020, 08:11:23 pm ---..
Ако владееш Altium ...

--- Край на цитат ---

Конкретно, не владея симулатори.
Ако можеш пусни схемата в симулатор и съобщи резултата.
Аз ще я "налепя" на "живо", но ще си спестя време и разходи за части.

благодаря

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия