Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (131/141) > >>

Altium:
Аха, но аз мисля, че в главата на споменатия господин всичко е толкова объркано, че сам не може да обясни постановката, а се налага някой друг да я разказва вместо него.
Освен това се видя, че той е много зле с теорията и допуска груби грешки на елементарни формули по физика от 7 клас.

А какво мислите за този потребител, който с 225 вата поддържал скорост на електромобила си от 120 км/час, при условие че няколко пъти качвах реална графика на нужните киловати за поддържане на такава скорост?

Радико:
Ами аз мисля, че малко по нагоре ясно съм изразил мнението си по въпроса. Но хаиде още веднъж и да приключим с тази отдавна умряла тема. То комай всички споделят мнението ми но някой не го казват по разни причини, а то е:
ЛЪЖЕ. Някой би казал послъгва, друг, че преувеличава. Смисъла е един. Ама ти за кво ровиш на умрелия в Гз.

madsatbg:

--- Цитат на: Радико в Април 30, 2020, 12:02:09 am ---...и да приключим с тази отдавна умряла тема...

--- Край на цитат ---

Да събудим позаспалите трибуни.
Това технически форум ли е?
На времето форума беше технически, а сега е само една говорилня.
Показвам какво съм постигнал с "Ефектора" на бай Чоби : 110%

VITAN:
Ако бяха осцилограми с добра четимост, поне на око да премери човек площите,
щеше да е доста по информативно. Тия китайски ментета само ги отвори и се любувай как са правени в "час по
трудово обучение".
А и само схема (ако не е тайна), щеше да даде отговор на ?-са: тука има, тука нема....

Руснаците имат вече такъв глагол: вангую (правя се на Ванга).

madsatbg:

--- Цитат на: VITAN в Април 30, 2020, 10:54:50 am ---.....
А и само схема (ако не е тайна), щеше да даде отговор на ?-са: тука има, тука нема....

--- Край на цитат ---
Не е тайна, бай Чоби вече я обяви.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия