Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (130/141) > >>

ndm:

--- Цитат на: Altium в Април 16, 2020, 09:44:17 pm ---Все още няма създадени електромобили, които се движат в космоса че да пускаш такива малоумни задачи в тази тема!

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: montanar в Април 13, 2020, 07:34:33 am ---Но не виждам тая сметка каква тежест има освен ако се отнася за автомобила на Мъск де го изстреляха към марс

--- Край на цитат ---

??? ::)

xakep:
https://www.youtube.com/watch?v=xzzYlL4OPGc  ;)

Радико:

--- Цитат ---  Слагам те на първо място по дебилизъм, надминаваш всички останали.
То бива неадекватен тип но ти просто разбиваш отвсякъде, дори такива като Vitan, Van, Juliang, Радико, Технократ не могат да ти се опрат.
--- Край на цитат ---
Алтиум крайно време е да спреш с ДОБРОВОЛНО с обидите и тролските изпълнения. Въобще не си на нивото на хората които обиждаш. А като гледам май дори и не правиш опити да го достигнеш това ниво. Поне опитай да наваксаш и да се впишеш, иначе по добре се отписвай.

Altium:
Аз така и не успях да разбера защо в темата за електромобили, в която някакъв (да не го наричам открито какъв е точно) твърди, че с 225 вата поддържа скорост на електромобила си от 120 км/час,

а някакъв друг (да не го наричам открито какъв е точно че някой ще вземе да се обиди), взел че коментирал това като като пуснал задача за ускорение на тяло в безвъздушно пространство и без триене, демек точно като в космоса.

И след като няколко пъти го питам едно и също - каква е връзката между двете, той не може да ми отговори.
По какъв начин да изразя интелекта на този човек в крайна сметка??

Ето пак цитирам въпроса си за не знам кой път:

--- Цитат ---epwpixieq-1, можеш ли да ми обясниш каква е връзката на темата за електромобили с твоята задача по свободно ускорение на тяло в космоса?
--- Край на цитат ---

Радико:
   Уотсън като гледаш тази голяма луна, тези хубави звезди над нас, какво си мислиш?
   ???? Може би, че утре времето ще е хубаво...
Елементарно Уотсъ, откраднали са ни палатката.
 Както би кзал госдподин Холмс.
Елементарно Алтиум, годподин epwpixieq-1 просто искаше да изтъкне колко малка част от енергията на едно движили се употребява реално за неговото привеждане в движение. И че всичко останало е фира. Отива за преодоляване на някакво паразитно триене или загряване.
Всичко което epwpixieq-1 пише в този форум е със строго теоретична насоченост и се иска да положи човек малко повече усилия за да го разбере.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия