Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
juliang:
--- Цитат на: mi68 в Януари 23, 2015, 10:02:19 pm ---Първи момент ключ едно се включва и подава напрежение към диода, тока на разместване или потенциала размества електроните и те тръгват към анода. Преди да стигнат анода ключа едно се изключва, електроните се движат по инерция към анода, за това се включва лампа чрез ключ две, между катод и анод.
...
От анодната батерия не черпим ток на проводимост, само потенциал или ток на разместване.
--- Край на цитат ---
Решаваш, че електроните нямат маса и за да "тръгнат" ти не ползваш енергия. Обаче след това решаваш че те ще се движат по инерция, за която инерция дадено нещо трябва да има маса. Колкото по-малка маса има дадено тяло, толкова по-малка енергия ще е необходима за да "тръгне" в исканата от теб посока, но толкова по-малка ще е неговата инерция и то ще спре по-бързо...
Представи си постановката: парче жица с разпределени равномерно в нея електрони. Подкарваш ги наляво с пълна скорост, и резваш захранването от десния край. По твоята логика те по инерция ще продължат да се движат още малко наляво, образувайки "вакуум" в десния край, като отляво ще "изтекат" малко повече заради инерцията преди да "резнеш" и десния край.
Обаче ... в тоя случай в тоя кабел ще се образува "електронен вакуум". И при началото на следващия такт част от енергията ще трябва да се попилее за да запълни тоя вакуум, преди "налягането" на електроните да се върне на предишното си ниво.
GMG:
mito_kupona
На P3 не му е там мястото, както си го нарисувал,
трябва да е от другата страна на Р2
Ето вярната:
madsatbg:
поздрави
mito_kupona:
За тези, които работят по тази схема на формирователя на импулси. Кондензатора С4 в схемата е даден 1nF, но трябва да е 100 nF, защото, като се натовари конвертора не работи добре. На фабричния конвертор няма такъв кондензатор и работи перфектно, но чипа е смд. Със същия смд чип работи и на моята разработка, пак без кондензатор. Не знам, каква е причината явно има някаква разлика в чиповете. Смд чипа на фабричния конвертор е с маркировка UC3843A, а този, който аз използвам е UC3843AN. Трябва да се направи и много прецизен подбор на мощния полевик, както и на стойноста на RS.
До админите. Нямаше нужда да ме повишавате в чин, за мен това е без значение, важното е да сме човеци с главно „Ч“. Едни, са силни в практиката, други в теорията, трети в други неща и мисля, че всички еднакво допринасят за развитието на форума.
GMG:
--- Цитат на: mito_kupona в Януари 29, 2015, 03:18:10 am ---За тези, които работят по тази схема
--- Край на цитат ---
Тъй кат гледам, няма желаещи :(
--- Цитат на: mito_kupona в Януари 29, 2015, 03:18:10 am --- С4 в схемата е даден 1nF, но трябва да е 100 nF[/b]
--- Край на цитат ---
Сам казваш, че дори и без С4 се държи добре - така е! По дейт-шифта го дават 470pF
Служи за подтискане, смекчаване на острите токови RS пикове.
При този 100nF както предполагаш, чипа ще стане ленив от към резки натоварвания
и има голяма опасност от забавена реакция и..."окончване" на ситуацията ::)
Разликата в двата вида корпуси е почти незначителна, но смятам, че в нашия случай драйвер е задължителен! От серията ТС и т.н.
п.п. Ти до къде стигна?
Аз думнах няколко IRFP260 барабар със захранването и ми се поскърши ентусиазма :(
Не съм се отказал, просто запълвам сега с други неща ;)
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия