Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
Аtos:
Мите, ако имаш в предвид автоматичната смяна на "ранговете", тя си се осъществява с кръгъл брой публикации-след 100, 200, 300, 500 и т.н.
dymelsoft:
Адаш, този кондензатор определя латентността на ограничителя по ток на схемата. Резистора RS и резистивния делител реализиран с двата потенциометъра P2 и P3 определят максимално допустимия ток на изхода. Когато той надхвърли зададената стойност сработва тригера на извод 3 на чипа и същия свива ШИМ-а като по този начин пада изходното напрежение не допускайки превишаване на максималния ток. При токове по-големи от зададените, схемата влиза в режим на генератор на ток. Тази схема която ползваш става и за зареждане на акумулатори с точно фиксиран заряден ток. Примерно ограничаваш токовата защита на един ампер, а изходното напрежение на да кажем 28.4V (за 24V акумулатор ). Когато вържеш разреден акумулатор схемата ще подаде точно 1А заряден ток като напрежението ще падне на 23V, като в процеса на зареждане ще се увеличава до зададеното поддържайки постоянно този 1А. Когато акумулаторът се зареди и достигне зададеното напрежение схемата минава в режим на стабилизация и токът спада почти до нула (работи в режим на дозареждане). Поздрави.
Dedo pop:
Не разбрахте ли че Чоби се бъзика с нас?
1. Схемата с кондензаторите не работи - ако работеше вече някой щеше да я е повторил. За заряда на кондензатора пример - бобина 3,5 ома , напрежение 12 волта. При прекъсване на захранването ЕДС на самоиндукция зарежда кондензатор 0,3 микрофарада. Да предположим че това вече е трансформатор 1:1 както предлага г-на ще заредим още един кондензатор 0,3микрофарада. Изключително огромен заряд.
2.Преработените двигатели ОК. 24000 оборота, ОК! само че двигател 8 киловата при КПД 0,9 отделя 800 вата топлина. Малък котлон, нали? Да виждате повишена охладителна площ? Аз не виждам. Не виждам и перки и кожух на двигателите. При 4 двигателя вече си става малка фурна.
Забелязахте ли двигателите -24000 оборота? ОК! - куплирани със стандартна скоростна кутия. Нещо да ми кажете. Не трябва ли някакъв редуктор да ги намали до оборотите на ДВГ 5-6000.
Извод - или двигателите не са 24000 оборота, или крие че има редуктор, или не използва двигателите до край. Ако е така, за чии му са тия обороти?
И на мен ми се иска това да е истина, но за съжаление...
Брадатия:
Радиаторната перка е там, но не е монтирана и на една от снимките се вижда от страни. Според мен тя няма да е достатъчна при такава топлина. Иначе двигателите са зацепени със зъбно колело към зъбния венец на маховика, който бил олекотен и не работел като маховик. Там се получава редукцията, която реално може да си я избере колкото иска, даже и 15 пъти редукция. Въпроса е, че няма клип с кола която се движи с повече от 15-20 км/час, за което са необходими под 2 киловата (а серийно в този корпус се изработват 0,55 киловатови електродвигатели на 3000 об/мин.).
mi68:
Здравейте колеги,
В бъзика трябва да се открие истината. 24 000 оборота на първа са около 150км/ч, това е пределната скорост на автомобила. Двигателите може да са униполярки и да работят на охлаждане, принудително охлаждане не е необходимо.
Сега подготвям опит с имплозивна турбина работеща с вода, инерциална постановка. Ползва се, центробежна сила-нелинейна, реактивна сила, гравитация. Във връзка с това може се окаже в автомобила на Чоби двигателите да са източник на СЕ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия