Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
juliang:
Ади ние да решим кое е "небивало невероятно" и кое е правилния начин за разбирането. Щот почвате да приличате на Астор или Копърфийлд вече, а аз отдавна минах тая възраст, дето си мислех че каката в сандъка наистина я режат на 2.
Една-две снимки от двигателния отсек и батерийните пакети биха успокоили до голяма степен духовете и току-виж някой започне да взима мъничко по-сериозно приказките ви (прескачайки мантрите за всемирното щастие и любов).
Chobi:
Господин 52! Благодаря за забележката! Аз съм обещал на ХОРАТА и ще им дам това което се полага. Пак повтарям: нямам никаква комерческа цел! Моля посочете ми грешката точно къде и с какво породих това впечатление у Вас? Бих искал да се придържам към правилата. В крайна сметка: " Каквото за всички турци това и за гол Хасан!" Позицията и общественото положение не ми дават права за своеволия.
Нека да остане, като недоразумение!
С уважение: Чоби
Chobi:
Г-н EDM Electronics! Благодаря Ви за думите и приятелският съвет! Имате право! Но аз искам на 01.01.2015 да представя своя "подарък"! Искам и мечтая да се стартира нещо ново за хората! А колкото до благодарностите...не са необходими. Най-голямата ми радост е някой ден да разбера, че някой някъде се топли или кой знае какво прави с това! ДАНО ДА СЪМ ЖИВ!!
Колкото до скептиците: ако не бяха те ние нямаше да се стараем. Те са най-добрият коректор на еуфорията и емоцията. Който ги няма - тежко му и горко! Хвалбите затъпяват разума!
ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И МНОГО РАДОСТИ В СЕМЕЙСТВОТО!
Chobi:
Г-н 52! Имам питане, за да съм в крак с Вашите ПРАВИЛА! Тъй като смятам на 01.01.2015 г. да публикувам новогодишният си подарък на сегашните участници във форума, а чрез тях на ХОРАТА съвсем безкористно ПЪРВАТА ЧАСТ на "МУЛТИПЛИЦИРАЩ ЕФЕКТОР" - частите са три разпределени по дати: 02,03 с колко обем разполагам за целта във форума?
МОЛЯ НЕ ПОКАЗВАЙТЕ МОЛБАТА МИ КЪМ ВАС ВЪВ ФОРУМА. Просто няколко лаконични думи само. Аз ще разбера.
juliang:
mega.co.nz - 50 гигабайта абсолютно безплатно място, сървър намиращ се в Нова Зеландия (доста далеч както от Европа, така и от Щатите както географски, така и юридически и поради това трудно "заглушаван"). Собствениците по непотвърдени данни са тези, които притежаваха megaupload преди да го затворят. Там години наред беше рая за всякакъв пиратски софтуер, така че на тия хора не им пука особено за законите.
Другия вариант е просто да създадете един торент. Бъдете сигурни, че ако в данните които ще публикувате има някакво зрънце полезна информация то аз ще съм човека, дето ще държи торента жив поне 2 години. Торента не е необходимо да е публичен, създава се с няколко клика на мишката в торент клиента който ползвате и е достатъчно само да дадете линка, който ще генерира клиента за да може всеки пожелал да свали копие. Един път свалено от вас, "духа ще е изпуснат от бутилката" и няма никакъв начин разпространението му да бъде спряно (освен ако някой не издири всички, които са свалили торента и лично не изтрие информацията от техните компютри).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия