Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
Maistora52:
Споменах и помолих по-горе, да изчакате г-н Chobi да представи когато му е възможно своите разработки.
Тази тема е негова, и ВРЕМЕННО МУ СЕ РАЗРЕШАВАТ oFF topic постове.
Колеги, дръжте се авторитетно, и не изнервяйте обстановката!
Chobi:
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА!
АЗ ЛИЧНО ТАКЪВ САЙТ НЯМАМ! ПОДОБЕН САЙТ ИМА ЕДИН ОТ СИНОВЕТЕ МИ И РАЗБИРА СЕ БРАТ МИ! АЗ НЯМАМ НИКАКЪВ САЙТ! ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ ВЪВ ВРЪЗКА С РАБОТАТА МИ! ........ВИДЯХ САЙТА!... ТОВА Е ГОЛЕМИЯТ МИ СИН А...ДРУГИЯТ...СЪМ АЗ. А ТОВА ЗАД НАС Е ЕДНА ОТ КОЛИТЕ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ДАВАМ!
EDM electronics:
Chobi, не се обиждайте. Останах с убеждението, че сте широко скроен човек. А повечето колеги нямат търпение, затова са прибързани относно това което обещахте. Аз също. Щом сте радиолюбител сигурно знаете какво е някой от тази черга, да очаква нещо от вас по тази "краста". Аз не съм радиолюбител, но имах много колеги радиолюбители и знам какви хора, какво общество са те.
Обещахте да ни ПОДАРИТЕ НА ФОРУМА технология за изготвяне на свръхединично устройство с КПД 1.5. Това очакват всички. И колкото повече се бавите, толкова по-нетърпеливи ще са съфорумците. За което: МОЛЯ ПОБЪРЗАЙТЕ!!!
Аз съм сигурен, че след като удържите на думата си, няма да закъснеят благодарностите и от най-скептичните, пък и ще ви се сбъдне мечтата - НЕЩОТО да се разпространи и доразвие. Дано е искрена, но това ще стане ясно, след като ни направите НОВОГОДИШНИЯ ПОДАРЪК! Не се и съмнявам, че който се е изказал с недоверие към обещанието ви, ще се извини и ще вземе думите си назад - всеки истински мъж би постъпил така.
Поздрави и не се сърдете на по-острите изказвания, защото на хората им е омръзнало от ментета по темата СЕ.
Maistora52:
Интересно!
--- Цитат на: Chobi в Декември 30, 2014, 10:23:05 am --- ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ДАВАМ!
--- Край на цитат ---
Отнесох се най-толерантно към Вас, г-н Чоби, а това ваше изявление изглежда доста категорично!
Ако няма да давате повече информация, темата ще бъде ЗАКЛЮЧЕНА и пратена в "Кошчето".
Изборът е Ваш! Не виждам и никой от колегите да е изказал нещо обидно към Вас!
В крайна сметка Форумът има своите ПРАВИЛА!
Chobi:
МОМЧЕТА! Темата е изключително сложна! За да вникнете в същността е необходима подготовка. Ето защо аз просто искам да ви подготвя. Това е изключително необходимо, защото в процеса на представянето ще се срещнете с небивало невероятни неща! Ако ги усвоите по правилният начин ще можете правилно да разберете същността върху която база някои от вас ще могат много леко да осъществят в реалност мечтите не само своите, а и на много други хора.
Земята, Космоса, Вселената са изградени от стотици вещества, но там където са организирани вкупом - СЪЗДАВАТ ЖИВОТ! Може да забавиш живота, но не и да го спреш! Може да забавиш прогреса, но не и да го спреш! Защото Прогреса е производно на живота, а Живота това е ВСЕЛЕНАТА!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия