Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (6/141) > >>

Аtos:
Целта е постигната!
Chobi разбуни духовете, предизвика дискусии.
Лошото е, че сме имунизирани тук с ваксината на скептицизма...ако прегледате обстойно форума-ще откриете причините.
Няколко такива "пророци" сме имали и...заглъхнаха...времето ще покаже!

Maistora52:
Аз предлагам да си налеем по чаша питие, и да изчакаме няколкото дни... И без това сега са празници, и на всички ни кръвта кипи в "жилите", и най-често хвърляме всичко уж старо и излишно в "кошчето" без да е проверено...
... добре че "кошчето" не изтрива по своя воля преместеното там ...
Чували сте да наричат някого "стара къща"... събира всичко, че "може и да потрябва"...
Освен това мисля, че един сериозен изобретател трябва да е поне 50% "Плюшкин" на когото и "връвчиците, които не служат за нищо" МОЖЕ И ДА ПОТРЯБВАТ!...
Знае ли човек...
Мисля още, че прекалено спонтанното "диагностициране" на нечия разработка, без представяне на фактите може да ни подхлъзне ...

"Подождите, молодцы! - не спешите!"
Моля!

Chobi:
СПОСИБА БРАТИШКИ! Вы /нямам руският вариант/ УЖЕ ПОНЯЛИ ИДЕЙКУ! Радвам се за вас всички! С тази среща в 20.00 аз ще изпратя СТАРАТА И ЩЕ ПОСРЕЩНА НОВАТА ГОДИНА С НАЙ-ГОЛЯМА РАДОСТ И ОСЪЩЕСТВЕНА НАДЕЖДА, ЧЕ '' ЕЩО НЕ ВЕЧЕР ''!!!
    Нека на 15000 бъде само един, нека на 25000 бъде само един, нека в цяла България бъде само един! Сърцето и Душата ми ще ПЕЯТ " ВЕЧНАЯ ЛЕТА" за България!
    Аз съм една "стара пушка" радиолюбител. Позивната ми е ЛЗ4ТМ. Хиляди ме познават, като МИКИ. От всички картички съм отделил около 5000, които са най-близо до сърцето ми! По всякакви случаи и заради всякакви събития, в които е замесена съдбата ми! Това може само радиолюбител да го разбере! Там също няма тайни! Там всичко е общо и всички от цял свят сме своего рода братя. Не се познаваме физически, но сме повече от приятели! Всеки радиолюбител е готов НА ВСЯКА ЦЕНА да помогне на всеки, което е доказано във времето и човешката история! Гордея се, че и аз съм имал възможността да участвам в подобни събития, обикновени, човешки и според силите си.
    МОМЧЕТА! Не го правя за пари! Не го правя за слава! Не го правя и за "балона" на уважението! Имам ги пре - предостатъчно. Това, което е написано с този контекст ме натъжава!
    Сутрин си пия чая. На обяд си пия винцето, а вечер си пия греяната ракийка. Пия си я сам със семейството /бабката, синът и снахата/ и си мисля: А от тук нататък?! Всичко това, което съм събрал с такава висока интелектуална цена на кого и за кого ще остане?!
    Момчета! Собственик на това богатство трябва да бъдат тези: един от 15000, един от 25000 или един от цяла България! В тях ми е надеждата! И заради тях го правя! А ТЕ? ТЕ ЩЕ ПОВЕДАТ ОСТАНАЛИТЕ! " НАПРЕД! НАУКАТА Е СЛЪНЦЕ!"!
    ВИЕ знаете! ВИЕ можете! Дори само с това, което знаете и можете и сте  във възможностите си да преначертаете историята! Това не са високопарни думи! Малко хора познават собствените си възможности, а тези, които не ги познават...те са просто...герои! И последни го разбират.
    Още много можем да говорим, но всичко с времето си!
    На всички ще отговоря без изключение. Моля ВИ не спестявайте съмненията си! Питайте! Питайте за всичко! Не скъпете и шегичките си! Те са солта на българина!

Chobi:
Здравейте г-н Nizo! /сигнатурата я възприемам, като име./ Радвам се, че се съмнявате. Това е единственият начин да откриете истината, както за Вас самият така и за групата на форума. По-късно аз също ще се заинтересувам от Вас, незвисимо, че нямам предубеждения.
В предходното изложение смятам, че Ви отговорих на въпросите, които уважавам, защото са отправени лично към мем и с откровенност. БЛАГОДАРЯ!

vsl:
Добър ден!
Г-н Chobi, извинявам се но аз съм от тези дето все бързат. Накъде се развива темата? Със схема и няколко обяснения за принципа на работа и настройка е предостатъчно мисля аз. Това няма да ви отнеме повече от 20 мин.
Не ме разбирайте погрешно и на мен ми е домиляло за много неща, но както има една приказка: лозето сака мотика а не молитва.
Трябва повече да се действа и по малко да се говори
С уважение
Веселин

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия